staraczki w UK
-
WIADOMOŚĆ
-
lusia1988 wrote:Marta i nieskończoność ja jestem z Barnsley;)Może i racja na jakiś soczek można się udać albo na piwko bez brzuszków; ) Mnie to najbardziej to wkurzają teksty w stylu kiedy i kiedy. Mój znajomy nie chciał mieć dzieci i okazało się ze jego laska jest e ciąży i jeszcze będą mieć blizniaki;)
Zuza gratuluję ładnych pęcherzyków i trzymamy kciuki za jutro oby było wszystko jal najlepiej:)BlacKAngel1989 lubi tę wiadomość
-
Zuza-trzymam mocno kciuki
Ja się w tym miesiącu zbombarduję witaminami-owoce na potęgę,tran,magnez,wiesiołek,kwas foliowy,orzechy i siemię co jakiś czas! Daję sobie czas do końca roku i jak nic z tego nie wyjdzie to śmigam do lekarza z małżem.... -
No proszę rzeczywiście świat jest maly;) co do witamin to my juz suplementujemy a mój M ma za tydzień kolejne badanie nasienia wiec zobaczymy jak porównamy wyniki co i jak;) liczę ze do końca roku albo będę w ciąży albo już w klinice na wizycie; )
Zuza jak samopoczucie? -
lusia1988 dzis mnie tak mocno boli jajnik ze juz myslalam ze bede musiala zabrac cos przeciwbólowego,ale postanowilam ze wytrzymam. Nie wiedzialam ze bedzie mnie tak wszystko bolec po IUI na razie to dopiero 3dziem, mam nadzieje ze na dniach mi przejdzie i na dodatek juz 4 dziem mam test owu pozytywny lipa cos chyba jest nie tak:/
moze jak bede w Pl to 11dn po IUI zrobie sobie bete chyba skorzystam z tej okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:04
09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna
-
Zuza a moze to od lekow pozytywy wychodza?
Albo taka natura. Sa kobiety u ktorych lh baaardzo powoli spada. Moze u Ciebie leki na stymulacje powoduja wlasnie ten powolny spadek?
A zastrzyk na pekniecie pecherzyka mialas? Bo on moze falszowac wyniki twstow ciazowych to moze i pod lh tez cos miesza? -
Cytrynka_ na pewno to od lekow bo bez lekow wychodzi mi tylko 1 pozytywny test owu, tylko obawiam sie ze bedzie tak samo jak w cyklu z clo ze testy owu beda mi wychodzic dlugo pozytywne i nic z tego nie bedzie. oczywscie podali mi pregnyl na pekniecie, moge wnioskowac ze to nie od pregnylu tylko od lekow na stymulacje, wczesniej nie mialam pregnylu a tylko clo i tez takie cyrki wychodzily, a myslalam ze bedzie normalnie09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
Marta ja też 16 cykl niestety, za dwa tygodnie mam wizytę w Szpitalu i juz się nie mogę doczekać. No chyba ze ten cykl zakończy się upragnioną fasolka
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi wrote:Marta ja też 16 cykl niestety, za dwa tygodnie mam wizytę w Szpitalu i juz się nie mogę doczekać. No chyba ze ten cykl zakończy się upragnioną fasolka
-
Stiffi obys poszla w moje slady i przed wizyta w klinice zobaczyla 2 kreski, tylko ciag dalszy ma byc inny oczywiscie happy end09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
Marta, Zuza jakiś spokojny mój ten wykres, póki co nie nastawiam się , ale dziekuje Wam za życzenia na razie żadnych objawów, żadnego plamienia implantacyjnego , nic. Także przyjdzie pewnie @
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi u mnie tez o dziwo bez zadnych duzych wahan temp., zreszta w tym cyklu znowu jakies dziwactwa mi wychodza, test owulacyjny 6 dzien z rzedu pozytywny, dzis zrobilam rowniez test ciazowy zeby zobaczyc czy nadal hcg po prgnylu sie utrzymuje i oczywiscie test ciazowy pozytywny a juz mialam nadzieje ze bedzie negatywny. Po za tym temp jakas niska nigdy takiej niskiej nie mialam, zaskakuje mnie wszystko w tym cyklu.09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
-
My staramy się 14 miesięcy, teraz w czwartek mój ma kolejne badanie nasienia i potem już chyba z górki póki co karmie go witaminami na poprawę nasienia. Ja jestem 2 dni przed @ i żadnych objawów na nic ale nie nastawiam się bo w tym cyklu nie było ani termometra ani testów. Nawet serduszkowabia za dużo. W tym cyklu wzięliśmy na luz. W następnym biorę się do roboty:) Marta i blackAngel a do jakich klinik was wysłali? Nas do Shefield.