X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staraczki w UK
Odpowiedz

staraczki w UK

Oceń ten wątek:
  • violetwoman Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ja tez dolaczam do grupy, generalnie dopiero teraz zaczynam takie konkretne staranko o Fasoline, generalnie wspolzyjemy bez zabezpieczenia ponad roku i jeszcze sie nie udalo dlatego teraz bardziej obserwuje swoj organizm. Polecam Wam wszystkim Witaminy Vitabiotic for her and him trying for baby, bierzemy twardo juz miesiac sa bardzo dobre:) teraz jestem w 22dc i od 6-7 dni mecza mnie bole jak na @ a przeciez jeszcze tyle czasu do @ bo powinnam dostac dopiero 17.08 i doszedl jeszcze wczoraj bol piersi ,pierwszy raz mam taki cykl ale nie chce sie nakrecac:-)

🤰🏻♥️👰
  • Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 14 sierpnia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dolaczam jesli moge :)
    Mam 30 lat i 3 letnie Szczescie o ktore staralismy sie ponad 5 lat
    teraz o drugie staramy sie prawie trzy lata
    mam pcos biore metformine od 6 miesiecy i tym cyklu zaczelam pic inofolic.
    i wlasnie tak jak ty VIOLETWOMAN u mnie dzisiaj 24dc i od wczoraj mam bole jak na @ i to nawet silniejsze
    i tez mam tak pierwszy raz wiec jestesmy razem :) Planujesz juz testowanie? Ja jak @ nie przyjdzie to w przyszly wtorek :)
    Pozdrawiam Was wszystkie :)

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
‹‹ 72 73 74 75 76
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ