staraczki w UK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CarPer wrote:Ja miałam tutaj laparoskopię razem z HSG wiec pod całkowita narkoza. Okrutnie po tym krwawiłam kilka dni.
Dzieki CarPer. Wlasnie tak podpytuje, bo chcialam zrobic i ciagle sie zastanawiam czy tutaj czy w PL.12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
madzianka wrote:Czesc dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie bylo. Mam pytanie czy ktoras z Was miala tutaj problemy z prolaktyna?
Witaj. Ja mam problem z prolaktyna od kilku lat. Bralam bromergon, potem norprolac a teraz dostinex. Mam swojego endokrynologa w PL ale tutaj GP bez problemu przepisuje mi leki na podstawie tych co biore. Oczywiscie jesli z wynikow wyjdzie Ci ze masz za wysoka prolaktyne to GP powinien wypisac lek bez problemu.12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Toonney witaj widze ze na podobnym etapie jestesmy. Ja mam juz pierwsza wizyte w fertility clinik za soba i prawde mowiac sama nie wiem co dalej. zaproponowali mi dwa wyjscia albo od razu przystepujemy do ivf albo zaczynamy diagnostyke i iwtedy to bedzie dlugo trwalo a jak u ciebie to wyglada?START 2014 ;(
-
Hej dziewczyny. Prosze pomozcie. Napiszcie mi ile czasu tezeba czekac na wizyte w klinice? My w lutym mielismy podstawowe badania. Ja hormonow, maz nasienia. 16 marca zoatalismy zgloszeni do kliniki i wciaz czekamy. Nie wiem ile jeszcze to moze potrwac..?[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Hej ale skad wiedzialas do jakiej kliniki cie przydzieli i gdzie w ogole ona jest? Nam gp tylko powiedzial ze jest wyslane skierowanie i ze mam czekac. Poszlam kiedys sie opomniec i tylko potwierdzaja ze jest w systemie moje skierowanie od 16 marca i ze skoro jeszcze nie dostalam listu to znaczy ze mam dalej czekac[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Hej kochane ja jestem juz po badaniu hsg a teraz muszę czekać na list z data wizyty u ginekologa w szpitalu żeby poznać wynik tego badania. Jestem ciekawa ile czasu jeszcze beda nas ciągać do szpitala zanim skieruja nas do kliniki strasznie długo to wszystko trwa.
-
Rysia hej Ale starocia odkopałas Zajrzyj na wątek staraczki z uk, tam się więcej dzieje.