Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Ams juz bylam spanikowana, najgorsze scenariusze dzis rano. Placz i lament ze cos sie stalo... Mdlosci i wymioty wrocily popoludniu..
Basia daj znac co jutro powiedzieli. Trzymam kciuki
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Basia super wiadomosc !!! Pozostaje teraz tylko czekac na pozytywna bete Jedziecie do Polski, czy zostajecie we Francji?
Olcia piekny suwaczek ❤️ Ty sie tam nie stresuj, napewno wszystko jest okolcia77 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Basia super!!
Evli dziekuje ❤️, tak jak narzekalam ze jeden dzien nie bylo mdlosci tak dzisiaj od 6 rano umieram.. wisze nad wc i nie mam juz sily. Wraca moj rodzinny lekarz w przyszla srode i jezeli nadal tak bedzie skonczy sie chyba na tabletkach przeciwwymiotnych. To dopiero 6 tydzien, a ja juz nie daje rady. Boje sie odwodnienia. Czuje sie jakbym miala straszna grype zoladkowa. Oj czekaja mnie ciezkie miesiace, ale co sie nie robi dla malenstwa.
Evli jak na urlopie?niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Olcia! Moze minie szybko:)
Ja sie meczylam do usg pierwszego trymzstru. Jak sie okazalo, ze wszystko ok, wszystko minelo
Basia, zycze duzo zdrowka i zeby wszystko bylo dobrze!! Bardzo mocno trzymam kciuki.
Evli, wypoczywacie ? Jezdzicie na rowerach?
U mnie upal masakryczny, ledwo ciagne. Jest mi strasznie cieplo, a do tego w ciazy czuje ten upal razy 100 chyba...
Milego dnia Laseczki!!Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Basiu, jak sie czujesz? kiedy robisz bete?*
Olcia jak samopoczucie? Kiedy idziesz do ginekologa?
Evli wypoczywacie na maksa?
EllaDe co u Ciebie nowego?
Ja kompletuje wyprawke
Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Hej Dziewczyny, dziś się rozpływam. Cały tydzień było upalnie, ale dzisiaj odczuwam te temperatury bardziej niż w ciągu ostatnich dni. Do tego komary zawzięcie atakują. Pocieszeniem są rewelacyjne tutejsze owoce. Melony, brzoskwinie, nektarynki mniam!
Pozatym w zeszłym tygodniu miałam trż owulkę, więc teraz czekam na okres... jak zwykleams, Evli lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Hej dziewczynki! Jak u Was? Jak wakacje??
U mnie raz lepiej raz gorzej. Mdlosci sa codziennie, ale jakos walcze domowymi sposobami i juz tak nie wymiotuje. Oby tak zostalo! Ginekologa mam 13 sierpnia, juz sie nie moge doczekac! Juz bym chciala wiedziec czy wszystko w brzuszku okej i czy moj skarb rosnie sobie zdrowo. Jeszcze chwilke. Upal jak cholera, ciezko to znosze.. jakies dusznosci dzisiaj mam.. ogolnie bym chciala zeby ten 1 trymestr szybko minal a wraz z nim odeszly mdlosci bo tak bym zjadla lody albo cos slodkiego ale nie ma szans. Raz sprobowalam- pozalowalam tego szybko hehe. No i na wadze -2 kilo. Wszystko mi tak strasznie smierdzi, dobrze ze sezon na owoce. Jem je tonami i to jedyna rzecz ktora nie powoduje u mnie odruchu wymiotnego..
Ams super, tez bym juz chciala ale jeszcze troche mam nadzieje ze zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 18:27
ams, Evli lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Wytrzymała jesteś !! Ja bym już zniosła jajko
Ja dziś mam 21dc. Test owu miałam pozytywny w 13dc i od tego czasu boli mnie podbrzusze
Ide dziś do polskiego gina, zobaczymy co mi doradzi.ams, olcia77 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦