Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia !!! Sikaj !!! albo rob bete !!
Trzymam mocno kciuki !!!
Evli, mnie tez brzuch bolal malpowo.... Przez caly pierwszy trymestr, takze mysl pozytywnie :*
Olcia !!! super !!! Fantastycznie !!!olcia77, Evli lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Dzieki dziewczynki! Samopoczucie do dupy, mdlosci i wymioty nie odpuszczaja ale jeszcze miesiac i powinno mijac. Za miesiac nastepna wizyta, juz sie doczekac nie moge. Jutro lece na badania.
Evli, ams lubią tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
olcia77 wrote:Dzieki dziewczynki! Samopoczucie do dupy, mdlosci i wymioty nie odpuszczaja ale jeszcze miesiac i powinno mijac. Za miesiac nastepna wizyta, juz sie doczekac nie moge. Jutro lece na badania.
Kochana, mi mdlosci przeszly zaraz po badaniach prenatalnych Stwierdzilam, ze skoro dzidzia ma sie dobrze, to ja tez musze haha. No i tak tez sie stalo
Powodzenia kochana !
Basiuuuuu, jakies wiesci???olcia77 lubi tę wiadomość
Mnie właśnie jak co miesiąc nawiedziła @. Także powinnam zacząć drugi cykl z clo na podwójnej dawcę, ale nie zacznę, bo z tego co widzę na stronie doctolib to moj gin jest prawdopodobnie na wakacjach. A bez monitoringu boje się wziąć taka dawkę..trudno wezmę pojedynczą jak w poprzednim cyklu, owulacje przecież miałam
Niestety wakacje dobiegają końca, wracamy w niedziele.
A tak w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj Ams Śniło mi się że Cię spotkałam i że całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam hehe ;P
ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza? AMS, Olcia, Basia - jak tam fasolki? Evli - jesteś już we Fr? Jak tam po wakacjach?
Evli lubi tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka -
Czesc !
Wrocilam wczoraj do Francji. Dzisiaj przyjezdza do mnie brat z rodzinka
U mnie wszystko dobrze, cisnienie niskie i troche wrocily mdlosci z pierwszego trymestru (ale minimalne...).
Poza tym, w czwartek idziemy podejrzec nasza Ksiezniczke, zeby sprwadzic, czy dobrze rosnie
Co u Ciebie Ella?EllaDe lubi tę wiadomość
Mnie te wakacje strasznie szybko zleciały, trudno powiedzieć czemu, bo w sumie nic specjalnego nie robiłam. W zeszły weekend zdaliśmy sobie sprawę z tego, że mieliśmy tyle planów co do chodzenia po górach latem i w sumie nie wybraliśmy się ani razu.
W przyszłym tygodniu mamy konsultację z mikrobiologiem przed invitro, żeby być gotowym jak tylko dostaniemy `all clear` po wczasach w październiku. Ostatnim razem lekarz prowadząca wspomniała, żeby miesiąc po urlopie zrobić serologię i jak będzie o.k. to możemy działać. Muszę się o to dokładnie dopytać, zdobyć receptę (bo w serologii chyba chodzi o zika) etc. Mąż za 3 tygodnie ma `follow up` u androloga, a jeszcze nawet się nie umówił na ekografię jąder, którą mu zlecił. No i myślę, że zobaczymy czy te suplementy miały na niego jakikolwiek efekt. Z pozytywnych rzeczy, mąż w końcu podleczył zęby, pozakładał koronki, działa w sprawie dziąseł etc. Parę razy rzuciło mi się w oczy na forach, że zaniedbane zęby mogą mieć wpływ na jakość spermy, więc może i dzieki temu się coś polepszy.
pozdrawiamniepłodność idiopatyczna
2017 - 3x IUI
2019 - IVF
- 28.01 transfer - [*] 8 tydzień
- 25.06 crio - mamy serduszko! - > mamy synka!
2022 - nieudany transfer mrozaczka