Staraczki z Francji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej dziewczyny!!
Ja wróciłam wczoraj Wakacje szybko zleciały, jak zawsze ma się mnóstwo planów a później czasu brakuje
No ale na chociaż pojeździłam trochę na rowerze
Ams znowu zapowiada się zwiedzanie w takim razie powodzenia i daj znać w czwartek !
EllaDe jejku współczuje ile macie tych badań
Ja mam drugi cykl z clo, tak jak myślałam mój lekarz jest na urlopie wiec biorę po jednej tabletce tylko.
Nie wiem sama co mam myśleć, bo niby wszystko jest ok, progesteron też miałam ładny w tamtym cyklu, a tu co miesiąc to samo
Olcia, Basia co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 10:53
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hej dziewczynki. U mnie nic nowego. Nadal sie zle czuje, odliczam dni do nastepnej wizyty u gin, mam 17 wrzesnia.
A jak tam u Was? Juz po wakacjach?niedoczynnosc tarczycy
4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Evli, tym razem rodzinka zwiedza juz sama
Ja siedze, albo leze i odpoczywam
juz nie moge sie doczekac jutra !
Najpierw wizyta w szpitalu, a potem wieczorem do mojej ginekolog trzymajcie kcikiEvli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Eh Olcia ale Cię wymęczy maluszek Mam nadzieje że niedlugo Ci przejdzie
Ams, to dobrze że rodzinka zwiedza sama, bo ile można zwiedzać
Jak ten czas leci, niedługo będziesz rodzic Na kiedy masz termin tak w ogóle?
Trzymam kciuki za jutro
U mnie nic się nie dzieje, skończyłam clo, czekam na owulke i smarkam od poniedziałku że masakra, klima w aucie mnie chyba dobiła w niedziele
Buziole dziewczyny :*
olcia77 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Ams trzymam kciuki, daj znac wieczorkiem
Evli zlecialo prawda? Pamietam jak tutaj pierwszy raz napisalam ams bylas w 13 tygodniu a niedlugo rodzisz
Ojj Evli meczy dzidzia smieje sie do narzeczonego ze daje mamie popalic, ale wiecie co przyzwyczailam sie do tego stanu i przynajmniej wiem ze skoro sa objawy to i ciaza sie rozwija. dla mnie juz chleb powszedni ze wstaje i lece do toalety w ciagu dnia to samo. Moze niedlugo minie? Jestem dobrej mysli zauwazam powoli w swoim ciele zmiany, brzuszek lekko zaczyna wystawac.
Evli to juz bedzie 2 cykl z clo? Jakies zmiany zauwazylas? Zdrowka zycze . Buziaki milej nocki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 23:02
Evli lubi tę wiadomość
niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Leci ten czas leci...
No to niezle zaczynasz dzień.. tak od razu otwierasz oczy i już kibelek??
W sumie to nie mam jakiś większych zmian po clo. W 1-wszym cyklu bolało mnie podbrzusze od owulacji, ale byłam na usg w 21dc i wszystko było ok a i cykl był lekko dłuższy. Teraz mam 2 cykl ale to dopiero 7dc także jeszcze nic nie „czuje”2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli tak- tylko sie obudze, lykne wody zeby nie darlo tak mna i po schodach lece na dol.. ojj dzidzia nie daje mi polezec w lozeczku dluzej tak jak to zawsze robilam jak sie obudzilam
Moze teraz cos ruszy z clo? Czekasz na gin i bedziesz 2 brala? Evli a nie myslalas o ziolkach ojca sroki? Bylam do tego kiedys sceptycznie nastawiona ale tutaj jak poczytalam bardzooo duzo dziewczyn polecalo i chwalilo sobie.niedoczynnosc tarczycy
28.03.2019- Kordian❤️
10.05.2021- Dawid❤️ -
Kurcze to niefajnie
Tak, czekam aż gin wróci żeby brać po 2.
Slyszałam o tych ziołach i myślałam o nich ale jakoś nie wiem, bałam się żeby się nie przestymulować i nie zrobić sobie krzywdy..
A teraz jestem na clo to i tak nie mogę2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Basia92 wrote:Ale od poniedziałku czyje dziwne kłucie w jajnikach i w podbrzuszu i denerwuje sie ze cos jest nie tak
nie denerwuj sie.
Ja przez caly pierwszy trymestr czulam takie bole jak na okres.
To dobry znak - macica sie powieksza
Dzisiaj bylam w szpitalu zapisac sie na porod
teraz juz mnie tam "znaja" i jak przyjade to bede miec cala dokumentacje
jeszcze troche i ruszamy do Paryza do gina.
Stresik jest...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Basiu beta ładnie rośnie wiec napewno wszystko jest ok
Tak jak dziewczyny Ci mówią, maluszek robi sobie miejsce wiec możesz odczuwać bóle.
Odpoczywaj ile wlezie, kiedy wracacie do Francji?olcia77 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
A ja się cieszę bo owulka nadchodzi !!! Hehe i też jajniki czuje
Dziewczyny zafasolkowane dawajcie mi tu dużo wirusków albo rzucajcie mi tu czary na te moje jajeczka, bo już starczy tego czekaniaolcia77 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦