Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka
to zrobmy tak, ja poogladam gazete i jak cos znajde to dam ci znac, Lenka tak ogolnie to zawsze - naprawde nie wazne z jakim problemkiem ale mozesz do mnie pisac, bede starac sie pomoc jak tylko moge
- prosze cie pamietaj o tym - nie jestes sama (mimo ze pewnie sie tak czujesz)
ja mam 31 lat ale to mam nadzieje ze nie ma wiekszego znaczenia
Lenka87 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za pomoc
Alicja będę o tym pamiętać. Nawet nie wiesz jakie to dla mnie ważne. A to ile masz lat, nie ma kompletnie żadnego znaczenia.
Jesteście kochane -
werni wrote:Jestesmy po to by nawzajem sobie pomagać
werni lubi tę wiadomość
-
Jednak byłam dzisiaj u lekarza. Wszystko ładnie się goi, mogę brać się za ćwiczenia. Prawdopodobnie po 2 @ będziemy mieli zielone światło Według niego dużo dało to, że sama musiałam urodzić Maleństwo i przy czyszczeniu lekarz nie naruszył tak bardzo macicy
-
Hej Wam! Troche mnie tu nie bylo.
Lenka wspolczuje bardzo straty maluszka. Na nas zawsze mozesz liczyc.
Nam sie udalo zafasolkowac. Bylismy juz u lekarza ktory narazie potwierdzil i zrobil badania. Nastepna wizyta za 2 tygodnie.
Czy ktoras z Was sie orientuje jak to jest jak pracuje i zaszlam w ciaze? Mam umowe na basis na czas nieokreslony ale jeszcze w trakcie polrocznego okresu probnego. Wiecie jak to wyglada? M0ga mnie teraz zwolnic? Narazie jeszcze nic im nie mowilam bo czekam na nastepna wizyte jak dostane wszystkie dokumenty.
Pozdrawiamy serdecznie
-
Niestety, nie znam się na tym, dlatego podczytuje i wpajam wiedzę co napiszecie. Lenka dobrze ze ładnie się goi i ze udało Ci się pójść do lekarza. Dziś zaczynam nowy cykl.
-
Hej dziewczynki, od 2 tyg pracuje w Niemczech, dostalam umowę niby próbną na 3msc, ale juz wiem ze dostane kolej ną rok. I mam takie pytanko czy jak zajde w ciaze to od razu bede mogla isc na zwolnienie ze wzgl na ciezka prace (przy miesie, trzeba dźwigać skrzynki po 20 kg) ? i czy bede miala normalnie płacone? Jestem zatrudniona na niemieckich warunkach.Nieidealna
-
Lenka87 wrote:Hej. Wpadłam tylko na chwilę, napisać, że od maja wracam do grona staraczek