Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuba w miarę ok sie czuję, takie bóle lekkie sie zdarzają, ale nocą najczęściej po całym dniu, jak się zmęcze bardzo.. a tak ogólnie jest ok
Byłam juz raz w szpitalu bo moja gin badając mi PH nastraszyla mnie, ze mi wody chyba odchodzą powoli ale w szpitalu powiedzieli, ze to nie wody
Teraz mam schiza , piję herbatę z lisci malin, siemię lniane i herbatę imbirowa z cynamonem więc dużo sikam i dziś rano myślałam, ze rzeczywiściei się trochę wody posączyły , taka plma wielkości duzej truskawki ale to chyba nie to , chciało mi się siku bardzo i chyba nie zdążyłam po porostu, pije jak kamela wiec sikam jak kamela..
Mam nadzieje, ze się nie mylę i małemu nie ubywa wód
Ehhh wystraszona jestem trochę -
Ewelina_90 wrote:Kuba w miarę ok sie czuję, takie bóle lekkie sie zdarzają, ale nocą najczęściej po całym dniu, jak się zmęcze bardzo.. a tak ogólnie jest ok
Byłam juz raz w szpitalu bo moja gin badając mi PH nastraszyla mnie, ze mi wody chyba odchodzą powoli ale w szpitalu powiedzieli, ze to nie wody
Teraz mam schiza , piję herbatę z lisci malin, siemię lniane i herbatę imbirowa z cynamonem więc dużo sikam i dziś rano myślałam, ze rzeczywiściei się trochę wody posączyły , taka plma wielkości duzej truskawki ale to chyba nie to , chciało mi się siku bardzo i chyba nie zdążyłam po porostu, pije jak kamela wiec sikam jak kamela..
Mam nadzieje, ze się nie mylę i małemu nie ubywa wód
Ehhh wystraszona jestem trochę
-
No a moja gin panikara sama mnie stresuje a ja nie bede przecież co kilka dni jeździć do szpitala sprawdzać bo mnie wezmą za jakąś wariatke
Kinga niee wiesz jak sie nazywają te podpaski ? -
Ewelina_90 wrote:No a moja gin panikara sama mnie stresuje a ja nie bede przecież co kilka dni jeździć do szpitala sprawdzać bo mnie wezmą za jakąś wariatke
Kinga niee wiesz jak sie nazywają te podpaski ?
PRIMA Home Test - Amniocheck Absorbent -
Kuba12 wrote:Witam sie w ciąży!!!
Nie znam poziomow ani nic z tych rzeczy,ale wlasnie zadzwonila pani dr i potwierdzila te wiadomosc.
Nie moglo byc inaczej!
Szkoda, ze nie zapytalas o wysokosc wyniku... A na kiedy jakas wizyta?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Anetolek, a ty kiedy teraz do lekarza?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kubaaaa! Ale wspaniale wiesci!!!!
GRATULACJE !
Jak ja sie ciesze, widzisz mowilam, mowilam!!!!
Wierzylam do konca!!!
Udalo sie kochanaKuba12 lubi tę wiadomość
-
Ja nie moge spac.... ;(
Ewelina jak Ty dajesz rade?
Ty juz na pewno mialas ta pogawedke przedporodowa w szpitalu. Byl ten Termin interesujacy?
My mamy go w piatek.
Musze przyznac, ze zazdroszcze Ci ze juz niedlugo bedziesz miala swoje malenstwo przy sobie.
Ja juz sie nie moge doczekac. Te Nocki SA nie do zniesienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 02:25
-
Aleksa87 wrote:Ja nie moge spac.... ;(
Ewelina jak Ty dajesz rade?
Ty juz na pewno mialas ta pogawedke przedporodowa w szpitalu. Byl ten Termin interesujacy?
My mamy go w piatek.
Musze przyznac, ze zazdroszcze Ci ze juz niedlugo bedziesz miala swoje malenstwo przy sobie.
Ja juz sie nie moge doczekac. Te Nocki SA nie do zniesienia...
U nas był wieczór oglądania szpitala, przyszliśmy z mężem punkt 18.00 moze lekko po (to bylo 32tc) na sale konferencyjną a tam MILION ludzi hahaha
Organizatorzy sami zdziwieni , ze tyle jeszcze nie bylo.
Stalismy z mężem pod drzwiami .
Wtedy nas wzięli na porodowke zobaczyć, pogadali trochę i koniec
Za parę dni byly zapisy.
Pojechalismy się zapisać do położnej, wnioski wypisane , parę pytań zadala i mowi "do zobaczenia ze skurczami"
Aleksa ja spie w miarę normalnie.
Czasami mam tak jak dzis pobudkę na kromkę w okolicach 3.00 , ale za chwilę zasnę
Wiadomo, dodatkowe kilogramy mi przeszkadzają juz , na lewej stronie cierpnie mi często noga , ale nie ma tragedii..
Ogólnie ćwiczę od początku, codzienne jak sie da, spaceruje z psem dużo, od wczoraj jeszcze więcej bo jest juz po 2.01 a ja tak na te wolne dni nie chciałam iść do szpitala..
Teraz już mi obojetnie
W przyszłym tyg. w piątek termin ♡
Boziuuu kiedy to zleciało to nie wiem ..
♡ nie mogę się doczekać. Myśli mieszane.
W dzień gadam z małym, ze damy rade oboje!
A w nocy przychodzi strach i niepokój, obawa , czy dam radę... ale przeważa ♡ chęć przytulania tej mojej miłości, którą tam czuje pod ♡
Ta myśl.. bardziej Tatowy czy Maminy będzie hmmm -
Tak więc dzień dobry prawie o świcie
... i nie chwal dnia przed zachodem słońca od tej 02:50 nie moge zasnąć
Mąż niedługo z nocnej zmiany wróci a ja nie śpię nadal ..
Zauważyłam w tej ciąży, ze jak się pochwalę, że czegoś nie mam (ze zgagą tak bylo) to zaraz to mam hehe -
Aleksa, biedna jestes ze tak sie męczysz nocami.
Ewelina, na pewno dasz sobie rade z malenstwem. Nie jest to takie trudne. Szybko dojdziesz o co w tym chodzi. A mąż wezmie troche urlopu na poczatek?
A ja dzisiaj akcja zwolnienie! Jade do mojego gina. Mam nadzieje,ze zrozumie sytuacje i nie zostawi mnie na lodzie.
Moje przeziebienie nie przechodzi. Kaszlę nocami strasznie. Nic mi nie przechodzi.
-
Wspolczuje dziewczyny, ze tak spac nie mozecie! Ja to spalam jak zabita...
Aleksa u mnie ta wizyta przedporodowa byla jak termin u lekarza z ustaleniem co i jak...
Wywiad o przebiegu ciazy, czy jakies leki bralam/biore, usg, badanie szyjki itp...
Pozniej opowiedzial o opcjach lagodzenia bolu itp, no a na koncu ustalilismy termin, w ktorym stawiam sie do szpitala, chyba ze wczesciej sie cos zacznie...
Dostalam tez numer tel bezposrednio na porodowke w razie jakis watpliwosci, a wszystkie notatki zostaly wpiete do mutterpass
Kuba kciuki za zwolnienie!
Ja akurat przerwa w snie na karmienie malej... teraz ona najedzona spi, to ide rowniez spacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 08:23
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700