Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksa Aleksa Aleksa! kochana moja.
W przeddzień Bety miałam krwotok jak tsunami!
Skrzepy też. '' żywa czerwona krew" dużoooo
Zadzwonilam do kwz, że nici i nie przyjeżdżam.. Mimo to kazano mi przybyć na Betę.
Beta była 14.. Malutko.. Lekarka powiedziała, że nie mam robic sobie dużej nadzieji, ale jak ja usłyszałam, że jestem w ciąży to z radości widziałam latające świnie i zapomniałam, że mam nie mieć nadzieji.. Miałam jeszcze większą
W domu widząc przez 3 dni nasilające się krwawienie - rzeczywiście nadzieja powoli umierał a.. 😐
pojechałam na betę po 4 dniach i rosła 😊
Tego ci z Adusiem z całego serca życzę.. A nawet jeśli nie to Elemelka pewnie ma plan!!
Do 3 razy sztuka jak u Elemelki 😍
Nie poddawaj się.. Walcz.
Jesteś dobrą , radosną pełna pozytywnych emocji kobieta, ale czasem Cię trzeba uaktywnić!
Więc Alekso uaktywniam Cię! Bądź dobrej myśli! 😘Aleksa87 lubi tę wiadomość
-
Aleksa, rob szybciutko ten test. 🤞🤞🤞
Mavi, bardzo mi przykro.
A ja dzis bylam na rozmowie z ordynatorka porodówki. Zrobili mi usg. Wszystko wyglada dobrze, za 2 tygodnie znowu mam sie pokazac. Ale to juz blisko, juz niedlugo spotkamy naszą Maleńką.Aleksa87 lubi tę wiadomość
-
Kuba jaki cudny brzuszek 💕😍
No ale co myślicie robić test teraz czy czekać do rana?
Ewelina no dałaś mi nadzieję na Maxa ale teraz tak się boję.
Jestem realist ka i czuję że będzie negatyw ale tak mnie uaktywnilas że jak bym mogła to wszystko bym zrobiła żeby się udało
Mavi przykro mi bardzoEwelina_90, Kuba12 lubią tę wiadomość
-
Aleksa jak nie teraz to masz mrozaczki kochana na prawdę to ty tu zawsze wnosisz same pozytywy, kochana Elemelka czuwa!
Piękne brzuszki dziewczyny aż mi się za moim zateskniloKuba12 lubi tę wiadomość
-
No ale powiedzcie mi błagam cz teraz robić test czy jutro rano bo czekam 😱
-
JustBelieve pytalas o to lezenie na boku...
No wiec u nas tez tak bywalo ale co dziwne tylko w sypialni...
Jak lezalam na boku na kanapie w salonie to ok, a jak w lozku w sypialni, to walila w ten bok, jakby chciala dziure w matracu zrobic🙈
Kuba, przepoekny brzusio😍 i ty taka chudzinka!
Jednak nie wyznaczyli ci terminu... szkoda, bo zawsze to juz taka pewnosc i spokoj...
Aleksa, ty wiesz 😘😘😘😘😘
Mavi, przykro mi jakie plany teraz?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cierpliwa, to znaczy gdyby wczesniej sie nie zaczelo mam przyjsc 40+0. A za 2 tygodnie znowu beda nas badac: usg i ctg. Moze wtedy decyzja ulec zmianie.
A jesli chodzi o moj wyglad to rezultat diety.
😆😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 11:36
-
Hej dziewczyny przepraszam że się nie odzywałem, to zalanie oznaczało w moim przypadku negatywny test...
Niestety choć tak wierzyłam że mimo @ się uda..
Także ostatni dzień urlopu po prostu zaaplikowalam sobie tampona 😁 I rzucalam się na fale ile wlezie, aż mąż mi marzl a ja w wodzie...
Chyba musiałam odreagować.
Ale było bosko.
Dziś przylecielismy do domku i nastawiam się psychicznie że jutro muszę iść na tą betę.
Przynajmniej od razu lekarka ustali że mną nowy termin rozmowy o następnym transferze.
Zbieram na razie kopniaki życiowe mam nadzieję że kiedyś zostanę poglaskana po głowie. Wolałabym być masa i być przeciętnie traktowana przez los, ale co zrobić walczę dalej!
Jak nie drzwiami to wparuje oknem i tyle.
😁
Głupio mi to przyznać ale nie było mi bardzo przykro byłam zawiedziona... -
Kuba no wiem minelysmy się I Ewelina też akurat chwilę przed Tobą napisała.
Zwróciłam się do naszej kochanej Cierpliwej na Insta i faktycznie test zrobiłam rano. W sumie było to oczywiste że będzie negatyw ale zrobiłam ach...