Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey test najlepiej kilka dni po spodziewanej @. Ja tydzień po spodziewanej @ miałam bladziutka kreskę. Gruba pojawiła się dopiero ok 2 tygodnie po spodziewanej @ czyli w ok 5 - 6tc. Lepiej poczekać niż się rozczarować trzymam kciuki za dwie krechy
Anka co ty tu jeszcze robisz? Niedziela wieczór uciekaj serduszkowac -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a u mnie kolejny dzien w szpitalu przy malym...czekam na ten jutrzejszy dzien zeby dopytac sie lekarzy co tam z malym i jakie sa dalsze plany...
Karola śledzę twój pamiętnik młody jest śliczny i widać jak się zmienia! Teraz już tylko będzie lepiej a ty wyglądasz pięknie! -
nick nieaktualnyToxey - to tak, jak ja!
Pierwszy cykl, już po spóźnionej owulce, teraz tylko czekanie na testowanie Termin @ miałam mieć w okolicach 20.09, ale owulacja się przesunęła i była w okolicach piątku-soboty, więc i termin @ się przesunie i wypadnie za niecałe 2 tyg. Ale ja już się nastawiam, że pójdę po prostu na betę po 10 dniach od terminu owu, żeby wiedzieć co i jak -
Ja w piątek idę zrobić sobie badania na tsh. Wcześniej nie dam rady niestety, ale mam nadzieję, że to nie jest przyczyna tego że jeszcze fasolki nie ma. Zwykle tsh miałam w normie, więc mam nadzieję, że teraz też tak jest. A przede mną kolejny cykl starań. 6 miesiąc, wierzę że to już ten ostatni, szczęśliwy.
Jak Wam minął weekendzik? -
Witam dziewczyny
Mój mężuś od dziś zaczyna przyjmować czopki a za dwa tygodnie badanie krwi na hormony, mam nadzieje, że znajdziemy przyczynę słabej jakości żołnierzyków i szybko je wyleczymy
Karola kochana widziałam zdjęcia małego, zmienia się i rośnie Jak porozmawiasz z lekarzem to daj nam znać -
nick nieaktualnyHej Trzymam kciuki za Wasze badania TSH
Ja też robiłam w tym mcu, na szczęście wynik w normie. Wprawdzie zawsze miałam w normie, ale moja mama chorowała na tarczycę i to poważnie, więc obciążenie dziedziczne jest i lepiej dmuchać na zimne.
Weekend u nas bardzo spokojny - w sobotę odwołana wizyta u lekarza i zamiast tego USG w prywatnej przychodni, potem jakieś zakupy i wieczorem lody i film A wczoraj siedzieliśmy w domku, trochę posprzątaliśmy, jedynie na spacer z psem poszliśmy -
Liczę na to, że TSH będzie po mojej myśli
Mój weekend minął rowerowo na Poznań Bike Challenge. Ciekawa impreza Rok temu jeszcze się ścigałam, teraz to już tylko rekreacyjnie się przejechałam. Niestety rowerek trzeba było odłożyć na rzecz studiów. A za tydzień kolejny rok akademicki.
Karola byłam w Twoim pamiętniczku. Mały śliczny Rośnie jak na drożdżach. Mocno trzymam kciuki za niego i za całą Waszą rodzinkę. Poradzi sobie, jest silny.
Prawdę mówiąc, nie myślałam że ciąża, a dokładniej zajście w ciąże to taka trudna sprawa. Nie myślałam, że prócz mnie aż tak wiele kobietek ma problem. Dobrze, że jesteście i możemy w jakiś sposób liczyć na siebie -
nick nieaktualny
-
Toxey, a za ile dni ma przyjść planowana @? Lepiej test zrobić w dniu @ aby w razie czego zobaczyć czy wszystko ok, czy nie będzie trzeba przyjmować leków itp.
U mnie jednak znaleziono Hashimoto, więc znam już swojego wroga. -
nick nieaktualny