Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny...
nie wiem czy gdzies natrafilyscie na wiadomosc, ze tydzien temu urodzilam...maly jest skrajnym wczesniakiem, walczy o zycie...nie jest mu latwo, ale dzielnie walczy i narazie jego stan jest stabilny...ja jestem razem z nim w szpitalu...lekarze na szczescie pozwolili mi zostac, nie musze dojezdzac bo sciagam malemu mleko co 3 godziny...nawet nie wiecie jak mi jest ciezko, jak bardzo boje sie, ze wstane ktoregos dnia i uslysze, ze maly ma kryzys, ze sobie nie radzi, albo uslysze w ogole najgorsze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Mam na imię Sandra i z moim TŻ staramy się już 5 miesięcy. Póki co z marnym skutkiem
Dzisiaj rano już miałam nadzieję, że temperaturka nie spadnie. Dzisiaj dzień przewidywanej @. Chwilkę przed 7 zmierzyłam temp. i była podwyższona. Poleżałam chwilkę i postanowiłam, że sprawdzę jeszcze raz i już się obniżyła. Także pewnie ten okres wstrętny przyjdzie. Pierwszy raz jestem na OF, przeglądałam wcześniej niektóre wypowiedzi na forach. A teraz patrze, że jest nasz piękny rocznik 90!
Karola ściskam Ciebie i Maluszka. Na pewno będzie dobrze :*****kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny