Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No moja rodzinka też nie narzeka Obecnie trochę jest mi przykro jak widzę kobitki z brzuchami które przychodzą wykupić duphaston albo lutkę albo witaminki. Mają piękne kolorowe teczuszki od gin i zdjęcia usg w środku. A mnie ściska w środku jak widzę takie przyszłe rozpromienione mamusie. To jest po prostu zazdrość
-
Beti, a jak oceniasz obecny cykl? Czujesz, że są szanse na udany cykl?
Też czuję zazdrość, ale jeszcze ona mnie nie przerosła i potrafię nad nią zapanować na szczęście. -
moj pierwszy pelny cykl staran zakonczyl sie niepowodzeniem (chyba ze jeszcze jest szansa bo okres pierwszy dzien i jest bardzo skapy... zobaczymy jutro). Poprzedni cykl mialam 48 dniowy (wczesniej mialam nawet do 90 dni ale to moglo mi sie normowac bo we wrzesniu ur skonczylam brac tabletki anty). Cykl ktory mi sie wlasnie skonczyl trwal 43 dni czyli krocej o 5 dni (faza lutealna tez tylko 10 dni ). Seks byl codzienny wiec moze tez przez to i pora robi to co drugi dzien... (dawniej cykle mialam i tak srednio co 2 miesiace). Od dzis chce zazywac wiesiolek i castagnusa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja zaczęłam pić od tego cyklu siemię lniane. Ma dużo fajnych właściwości, więc warto się przemęczyć. Smak wszystkim nie odpowiada jednak, ale idzie dać łatwo rade.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Wody mi sie sacza, mam pekniety pecherz plodowy ktory dodatkowo znajduje sie w kanale rodnym. Nie wolno mi chodzic a nawet wstac do lazienki. Moim przyjacielem jest teraz lozko w szpitalnej sali.
-
nick nieaktualny