Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie jeszcze w innej kwestii czy któraś z Was ma/miała nadżerkę i leczyła ją przed staraniami?? Pytam bo ja podobno mam jakąś malutką ale właśnie ta lekarka do której chodziłam do tej pory powiedziała że nie widzi potrzeby leczenia. Z kolei znajoma miała "robiony laser" przed ciążą i 11 godzin rodziła sama rozwarcie 10cm i nie mogła, po porodzie (cc) lekarze jej powiedzieli że to wina blizny. Wybieram się do tego samego lekarza bojej pomógł zajść w ciąże przy problemach hormonalnych i mówi że sama nie wie co doradzić w tej kwestii jeśli będzie chciał leczyć laserem. Nie wiadomo kto ma rację...
-
Ja właśnie też ostatnio byłam u nowej lekarki i powiedziała, że mam malusieńką nadżerkę (o ile to faktycznie nadżerka bo tak na oko podobno trudno ocenić). Stwierdziła, że narazie nie będzie jej leczyć a ewentualnie dopiero po ciąży jak się powiększy. Też mnie tym zmartwiła i zdziwiła bo nadżerki raczej się od razu leczy ... ale ok, stwierdziłam, że jej zaufam mimo, iż byłam u niej pierwszy raz i miałam średnie odczucia po tej wizycie. Z tego co widzę to chyba faktycznie przed pierwszą ciążą raczej nie rusza się takich zmian.
Hashimoto, Letrox -