Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:U mnie 7 cykl staran zakonczony niepowodzeniem, brałam tylko inofem. Jak zacznie sie nowy cyklzaczynam stosować olej z wiesiołka i zioła ojca sroki nr 36cs szczęśliwy
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, forum śledzę od jakiegoś czasu więc stwierdziłam, że wypadałoby się przywitać
To mój 2 cykl starań. 22 czerwca wypada mi testowanie. Póki co od kilku dni mam bóle w podbrzuszu. W zeszłym tygodniu w okolicach owulacji czułam takie dziwne lęki i ból brzucha bliżej nieokreślony jakbym się czymś stresowała, za wszelką cenę nie mogłam tego się pozbyć. Trwał około 2 dni z przerwami. Może to po prostu stres.
Wczoraj pobolewał mnie lewy jajnik. Poza tym nie mam żadnych wskazujących na ciążę objawów ale mam cichą nadzieję, że się udało Prowadzę aktywny tryb życia, codziennie jeżdżę na rowerze. Dziś po przyjeździe do pracy miałam lekkie zawroty głowy i czułam się troszkę zmęczona - miałam tak pierwszy raz ale być może od tego, że dzisiaj zasnęłam około 2 w nocy i byłam niewyspana.
Nie chcę się nakręcać i wyszukiwać na siłę objawów ale jak same wiecie nieraz jest to silniejsze:) -
A dziewczyny, jak bierzecie olej z wiesiołka to zauważacie jakieś zmiany w piersiach? Ja w pierwszym cyklu brania wiesiołka zaraz po owulacji miałam takie wrażliwe i powiększone piersi jak nigdy. Nawet mąż zauważył, chociaż nic mu nie mówiłam myślałam, że to może pierwsze objawy ciąży, aż tu w 25dc przyszła @ (o kilka dni wcześniej niż zwykle). I zastanawiam się czy byłam może w ciąży tylko poroniłam czy to ten wiesiołek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 09:46
-
Gosia, ja nie biorę wiesiołka, więc nie pomogę, Piersi zaraz po owulacji robią mi się pełniejsze i tak do @. Może coś Ci się zmieniło, ale proszę nie myśl i nie dopuszczaj takich myśli, że byłaś w ciąży i poroniłaś, nie zamartwiaj się czasem. Nowy cykl otwarty, nowe nadzieje i tego się trzymaj