Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój jutro od rana będzie się stresował bo on wstaje przed 6 a ja wstanę przed 8 bo na 9 do pracy i będzie myślał co "nasikam" hehehe ale powiem Wam ze jak wcześniej o tym nie myślałam tak do jutra chyba oszaleje chciałabym wiedzieć już na czym stoję żeby działać, w jakimkolwiek kierunku nie byłyby to działania
-
Ja ugotowałam zupę i mam ochotę już się wykąpać Coś mnie trochę rozkłada. Wczoraj wieczorem strasznie bolało mnie gardło i już miałam schizę co tutaj wziąć, żeby ewentualnie jakby sie udało zafasolkować, było bezpiecznie dla maleństwa. Od kilku miesięcy myślę tylko o jednym
Hashimoto, Letrox -
Enka a Ty na razie kuruj sie naturalnymi metodami :)kanapka z czosnkiem, gardło plucz woda z solą, może mleczko z miodem a jeżeli nie lubisz takich rzeczy to zaopatrz się w tabletki na gardło fiorda, w ciąży też można używać. Chociaż miałam je i uważam.że zwykle landrynki miętowe są lepsze
-
Possałam islę bo akurat miałam w domu i na razie jest ok. Zobaczę jak będzie po nocy. Wracając z pracy miałam kupić lipę i jakiś naturalny sok malinowy ale oczywiście zapomnialam. Podobno bardzo dobry jest syrop z cebuli, jakoś nie mogę się przekonać ale chyba będę musiała spróbować zrobić
Hashimoto, Letrox