Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak, przecież to forum naszego rocznika, eh pisze na kilku i już się gubię
Sama bym sie tego nie domyśliła jeszcze, pewnie po roku rozpoczęłabym badania od siebie. Byłam na kontrolnej wizycie u mojej Pani gin i powiedziałam, że bezskutecznie się staramy to kazała zacząć od badan nasienia, akurat w Katowicach trwał program "zdrowy tata" i zrobiliśmy podstawowe badania za darmo, dopłaciliśmy za badania szczegółowe. Staramy się od początku rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co studiowałaś? Ja w czerwcu 2013 obroniłam licencjat z niezbyt chodliwego kierunku jakim jest politologia, a właściwie specjalność zarządzanie kryzysowe. Od tego momentu byłam na 7 miesięcznym stażu. Teraz siedzę już 2 miesiąc w domu i dostaję powoli na głowę. więc szukam pracy, ale ciężko aby znaleźć coś dobrego.
-
nick nieaktualnySkończyłam administrację o spec. Bezpieczeństwo publiczne praca niby jest w moim zawodzie ale narazie chcemy dziecko wiec niczego nie szukam. Dopiero w przyszłym roku będę myśleć nad pracą
Oj ja też już w domu dostaje w głowę siedzę sama od rana do 16, ile można sprzątać... teraz wymyśliłam ze będę robić w niedziele menu na cały tydzień i będę wymyślać jakieś dania z nudow jedynie spacery z psem mnie ratują w razie dużej nudy nie lubię się nudzić i siedzieć bezczynnie a teraz niestety się na to zanosi -
To nawet podobny mamy kierunek, bo ja z bezpieczeństwem też miałam.
Też chcemy dziecko, ale fajnie by było później mieć jeszcze za to płacone. Na razie będę coś szukać, przy okazji też starać. -
nick nieaktualnyNo ja niestety nie mogę iść do pracy do prywatnej firmy i zajść w ciążę. Musiałabym przynajmniej rok pracować zeby ZUS się nie przyczepił o macierzyski a dziecko chcemy już poza tym u nas młodych ludzi zatrudniają na umowę zlecenie a ona i tak nic nie daje wiec najpierw macierzyski później praca
Na prace mam całe życie jeszcze się napracuje teraz chce się spełniać jako mama -
Cześć dziewczyny
Ja skończyłam w tym roku kosmetykę ale z praca w zawodzie baaaardzo ciężko, więc szukam czegokolwiek na przetrwanie bo nie umiem siedzieć w domu
Niedługo będziemy się zbierać na wizytę, jestem pozytywnie nastawiona, mam nadzieje, że lekarz nie zgasi mojego entuzjazmu -
Ooo kosmetyka też bardzo fajna, tak samo jak fryzjerstwo. Trochę żałuje, że nie mam fachu w ręku, bo fryzjerkę bym chciała być. Lubię tak pogrzebać komuś we włosach.
Aguś, powodzenia. -
Jesteśmy juz po wizycie. Lekarz co prawda powiedział, że nasze wyniki nie są najlepsze ale miał dużo gorsze przypadki, które kończyły się ciążą. Dobrze, że mamy jakiekolwiek plemniki, musimy tylko znaleźć przyczynę ich zaburzeń. Mamy zrobić posiew nasienia, bo może to byc jakaś infekcja lub bakteria czy stan zapalny, później jak co będą dalsze badania. Mąż dostał witaminy dla mężczyzn i narazie tyle
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny