Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swojego fertimenem faszeruję W wielu przypadkach pomaga suplementacja. Po 3 miesiącach jest poprawa. Bynajmniej powinna być. Nie można tracić nadziei. U mnie wykres zwariował i przesunął mi o tydzień do przodu owulację a ja czuję że zaraz @ dostanę ;/ Coś mam dziwne skoki w tym miesiącu ;/
-
Ja Mojego kiedyś coś na bazie cynku kupiłam, tak profilaktycznie, ale wcale nie bierze. Mówi, że zapomina a mi się ciągle przypominać też nie chce. Żadnych badań pod tym względem nie robił. W styczniu tego roku już za pierwszym razem udało mi się zaciążyć, więc być może z nasieniem jest w porządku.
-
-
Musisz wejść w ustawienia-społeczność i tam masz twój podpis na forum. I tam wklejasz link z aktualnym wykresem. A adres aktualnego wykresu otrzymasz poprzez kliknięcie pod wykresem na udostępnij wykres-miniatura i kopiujesz link.
-
Plemniki zmieniają się co 3 miesiące wiec to ze w styczniu było ok to nie znaczy ze teraz tez jest, oczywiście tego Wam nie życzę ale czasem warto zbadać zęby było wszystko jasne, może plemniki są za słabe i dlatego poroniłaś, to ze doszło do zapłodnienia nie oznacza że z nasieniem jest wszystko dobrze
-
Przyczyn może być wiele, tego się już nie dowiem. Ginekolog nic nie kazała więcej badać, powiedziała że skoro zaszłam w ciąże to z partnerem jesteśmy płodni. I to mnie motywuje.
-
Najczęściej po jednym poronieniu nic nie robią. Statystyki są przerażające, bo tak naprawdę dużo kobiet porania w dniu miesiączki.
Z badań zaleciła mi cytologię i badania na choroby wirusowe. Oprócz tego zrobiłam badania hormonalne na własną rękę.
Dzięki Aguś. Grunt to myśleć pozytywnie, czasem zdarzają się gorsze dni ale trzeba mieć nadzieję i wierzyć, że się uda.Z. lubi tę wiadomość