Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiec jestem po usg. Jest bardzo dobrze maluszek.walczy i nie poddaje sie. Serduszko pieknie bije. Wody sa w odpowiedniej ilosci a maly wazy juz 580g. Oj odetchnelam. A ile bede w szpitalu to nie wiem, napewno do poniedzialku.
anka418, Haana, anka17189 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Wiec jestem po usg. Jest bardzo dobrze maluszek.walczy i nie poddaje sie. Serduszko pieknie bije. Wody sa w odpowiedniej ilosci a maly wazy juz 580g. Oj odetchnelam. A ile bede w szpitalu to nie wiem, napewno do poniedzialku.
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane mi się udało zafasolkować Za Was też trzymam kciuki. Kaarolaa mam nadzieję że też zobaczę niedługo na usg swoją kruszynkę. Trzymajcie się z Maluszkiem :***
kaarolaa, anka17189, Z., anka418 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beti97 wrote:Hej Kochane mi się udało zafasolkować Za Was też trzymam kciuki. Kaarolaa mam nadzieję że też zobaczę niedługo na usg swoją kruszynkę. Trzymajcie się z Maluszkiem :***
GRATULACJE
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualnyHaana gdyby porod zaczal sie przed 30 tyg to dobrze bo tam moj maluszek bedzie mial wieksze szanse na przezycie...a i ja w ciazy bede miala bardziej fachowa opieke. Wiec z jednej strony to dobrze, ze tam trafie a z drugiej jest mi smutno bo jednak nie jest za dobrze z moja ciaza...ale dam rade i maluszek urodzi sie caly i zdrowy.
-
Jejku jak dawno mnie tu nie było..
Karola trzymaj się...wierzę że będzie dobrze
Zaciskaj kolana moooocno i oby szybko zleciało do 30 tygodnia a nawet i dłużej
A u mnie zaczyna się 17 cs i kropka ani widu ani słychukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny12 dzien lezenia w szpitalu. Oj zaraz trzasna 2 tyg i szczerze nawet szybko zlecialy. W ponoedzialek 4 raz zrobia mi CRP narazie kazdy wynik byl bardzo dobry i oby tak zostalo. No i moze zrobia mi usg, ale tego dowiem sie dopiero w poniedzialek.
anka418, mrth666 lubią tę wiadomość