Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny to mój 5 cykl starań. Okres mam zawsze co 28 dni, bardzo rzadko się zdarza, że przychodzi dzień wcześniej lub 1 później.dziś już 3 dzień mi się spóźnia, od 4 dni mam kłucie w jajnikach i myślałam, że w końcu dostanę a dziś znów cisza. Boję się troszkę robić test i się rozczarować, poczekam może kilka dni jeszcze...
-
Paola i jak zrobiłaś test ???
Morwa witaj
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było u nas diagnoza postawiona : słabe nasienie męża + mój niedrożny jajowód i to jak na złość z tej strony, z której owuluje bo bardzo dlugi czas jak nie od zawsze mam owulację z prawego
Lewy nawet na clo nie ruszył. Nic tylko się załamać -
karola_aa u nas też kiepskie nasienie, czy ze mną jest wszystko ok tego nie wiem. bo lekarz powiedział, że na początku zajmiemy się mężem. Teraz czekam na @ i jeśli nie nastał cud i się nie udało to na 3 miesiące odpuszczamy bo zmieniam pracę, więc poczekam aż dostane umowę na stałe, mam nadzieję, że w tym czasie męża uda się podleczyć i się uda
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Ola, październik '90, Warszawianka.
Pierwsze raz poroniłam w listopadzie 2010. Nie planowałam tej ciąży, ale mimo to bardzo to przeżyłam.
3 miesiące później strzał w dziesiątkę i rok po pierwszym poronieniu zostałam mamą Jasia (chociaż sam poród też nie obył się bez komplikacji).
O drugie dziecko zaczęliśmy się starać w połowie 2013 roku.
Po 3 miesiącach bezskutecznych udało się i to podwójnie. Moje marzenie o bliźniętach się spełniło. Niestety w 9tc serduszka maluszków przestały bić.
Ponowne starania rozpoczęliśmy od kwietnia 2014. Niestety nadal nic.
W przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza, moim problemem są bardzo długie i bardzo nieregularne cykle. Boję się że ov w ogóle nie występuje. -
nick nieaktualny