Staraczki z rocznika '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,z chęcią się przyłączę, do tej pory nie widziałam wątku "staraczek90" Rubii też mam tak długie cykle... dzisiaj 39dc w 33 dniu robiłam test, niestety negatywny, @ dalej nie nadchodzi i nie widzę żadnych objawów zapowiadających... Moja lekarka niestety nie przepisała mi nic na skrócenie cyklu... U nas ogólnie 7cs, w tym tygodniu powtórzę test- jeśli negatywny to wywołam luteiną, zrobię badania i zmieniam lekarza...
-
Ja w marcu miałam cykl 51 dni, pojechałam na kontrol i dostałam luteinę na wywołanie + inofem do picia na wyregulowanie cykli 2xdziennie po jednej saszetce, po pierwszym cyklu skróciło się do 38 dni. Dzisiaj 39 dzień. (wcześniej kilka dni kuły mnie jajniki i miałam zgagę) dlatego zrobiłam w 33dc test... a teraz pobolewają mnie piersi i co dziwne tylko w jednej sutek, takich objawów to ja nigdy nie miałam hehe. W ogóle wcześniej miałam regularne cykle, jak podjeliśmy decyzje o staraniach to galimatias myślałam jutro powtórzyć test, tydzień po poprzednim- żeby już wiedzieć na czym stoję i ewentualnie brać luteinę na wywołanie bo jeszcze mi zostało.
-
Dam znać na pewno, ja zaopatrzyłam się w wiesiołek i zamówiłam zioła ojca sroki nr 3 zakładając z góry niepowodzenie w tym cyklu, ale i o żelu właśnie wczoraj troszkę poczytałam. Wstrzymam się z zakupem do powtórzenia testu :)Inofem miałam pić jeszcze następny cykl bo także zalecono mi pić przez 3 miesiące.