Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
ABIty tu lec po wyniki bety bo nas już skręca
Przykro Marta ale musimy optymistycznie patrzec w przyszłość!
RUBI myślę ze każda z nas myślała ze ma czas i że to takie hop siup i już chce to mam . Niestety musimy się naczekać . . . Ale w końcu każda z nas się doczeka! Wierzę w toWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 08:27
Rubii lubi tę wiadomość
6cs szczęśliwy
-
Teoretycznie jutro dopiero @ więc może być niska wczoraj się śmiałam do męża że się chyba popłaczę a On w ogóle że uwierzy jak lekarz potwierdzi A ja mu tłumaczyłam że ten wynik z krwi jest najbardziej wiarygodny bo na usg może jeszcze nie być nic widać. Ale jak mu wysłałam test to on oddzwonił i że "Ale co to znaczy? Że co że się udało? Ale naprawde?". I się jąkać zaczął hehehehe. W sobotę jedziemy z moimi rodzicami do teściowej na grilla i nie mogliśmy się dogadać kto ma kierować, a teraz już wiadomo Później 8 września wesele u znajomych, a 29 września u szwagierki :)Rubii miałaś rację że na wesele pójdę w dwupaku!! Czarownico jedna Teraz Twoja kolej i później wszystkie po kolei Zajrzałam na "fioletową" stronę ale tutaj rzeczywiście przyjemniej
Rubii lubi tę wiadomość
-
Hej,jestem tu Nowa...9 czerwca ciąża biochemiczna i torbiel na prawym jajniku 7cm-po pierwszym cyklu z clostilbegytem od tamtego czasu jestem tylko na luteinie podjęzykowej...na razie nic...27 sierpnia kontrola u lekarza...testować będę za jakieś 10 dni...BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
marta_kwk wrote:Dziewczyny a kiedy najlepiej robić te hormony? Gdybym dostała skierowanie to jutro 25dc było by ok? Chodzi mi o progesteron i prolaktyne.
Marta mi lekarz w uk zlecil tsh fbc 2-4dc lh 8dc i progesteron 21 ale to przy regularnych cyklach co u mnie nie jest miarodajne.6cs szczęśliwy