Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Zuzi mam taki problem. Nekaja mnie w pracy. Zamkniesz ich? Albo zlecisz moze jakies przeszukanie zeby sie wystraszyli?
takie rzeczy to najpierw do PIP czyli Państwowa Inspekcja Pracy Ale z tym mobbingiem aby udowodnić to naprawdę trzeba się natrudzić niestety -
wKratke wrote:Ooo Panie Inspektor! To dopiero brzmi!
Zuzi robisz zaproszenia na slub?! A ja akurat przed wyborem! W domciu sobie przejrze Twoja stronke i zobacze co Ci w duszy gra ale Ci zazdroszcze takich graficznych umiejetnosci...ja jestem antytalentem jesli chodzi o rysunki itp. Jakbyscie zobaczyly jak rysuje ludzi, to byscie pomyslaly, ze to malowal jakis przedszkolak totalna masakra! A jak kiedys wyslalam Narzeczonemu kartke i narysowalam krolika, to do teraz sie smieje i pyta co to dokladnie bylo
hahaha padłam z tym królikiem -
Nie jest zle po całym dniu przy numerkach papierkach to dość miła odskocznia. Starsi ludzie są kochani jak małe dzieci cieszą się ze wszystkiego:) wiadomo czasami niezbyt ładnie pachnie i widzi się cierpienie ale ten uśmiech i podziękowanie na koniec rozjaśnia wszystkie ' ale'6cs szczęśliwy
-
aaaaaa Abi co ja pacze?! SUUUPERRRR!!! Proszę mi tu jutro wstać o 5, zrobić test o czułości 10 mIU/ml i zaraz się zameldować Już trzymam kciuki za piękną betę!
Marcowa, teoretycznie mam jeszcze na 28.03 Będzie baran po mamusi a przypomnij mi na którego Ty masz?
Zuzi przepiękna ta papeteriaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 17:10
Hashimoto, Letrox -
Cześć Wszystkim. Nadeszła pora na mnie żeby sie ujawnić, czytam wątek od dłuższego czasu, ale nie miałam odwagi się odezwać. Troche o mnie, rocznik 90, mam prawie 4 letniego synka, od 8 cykli staramy sie o rodzeństwo, bez rezultatu. To mój drugi cykl z ziołami ojca sroki nr 3. Boje sie jutra ponieważ jutro ide do gina a rano zrobie test z racji tego że jutro bedzie 24 dzień cylku, a przeczówam że bedzie negatywny...