Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcowa2017.23 wrote:Co do sprzątania to mi ostatnio słabo idzie, mam taki bałagan jakiego jeszcze nie było. Modle się tylko, żeby nikt niezapowiedziany nie przyszedł ale w moim stanie przy takiej pogodzie to chyba każdy by wybaczył no nie ?
A myślałam Rubi ze termin jutro masz. Test robiłaś o czułości 10 ?
Enka to kiedy masz termin? Już kwiecień chyba? -
Rubii wrote:Ovu wyznaczylo mi @ na wczoraj a inna aplikacja ktora mam na telefonie wyznaczyla termin na jutro. Tak test czulosci 10 wiec nic z tego. Ale co tam ze mna. Cieszmy sie szczesciem Abi
Rubii mi w zeszłym cyklu ovu wyznaczyło mi @ na 23.07... a Flo na 19.07 taka rozbieżność i dostałam 19 jednak -
wKratke wrote:Dziewczyny a jak czuje takie lekkie klucie w jajniku to powinnam na wykresie wpisac, ze bol owulacyjny? Bo to jeszcze nie jest takie wyjatkowo mocne klucie, tez nie caly czas, tylko od czasu do czasu i nie wiem...
A chyba Wam pisalam, ze moj poprzedni cykl mial 42 dni i ja zrobilam wtedy test, pojawila sie taka mala bladziuchna linia, ale myślalam, ze to wtedy nie swiadczy o ciazy, dopiero tutaj mnie uswiadomilyscie...widocznie cos poszlo nie tak. -
ABI90 wrote:https://zapodaj.net/41d29ca8a421f.jpg.html jesli naprawdę sie udalo to wierze, ze to solderol i metformina. Drugicykl z solderolem a 1 z metformina i od razu owulacja i ten dzisiejszy test. Ale temperatura mnie dziwi... I przeziebiona jestem
..