Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ja nie wierzylam. A tak naprawde to bylo tak. Wstalam dzisiaj rano zmierzylam temperature, spadek. No ale siknelam na pasek taki jak od owulacyjnych gratis ciazowe mialam. I poszlam spac i wstalam zaczelam doszukiwac sie bo cos tam niby bylo ale to tak jakby 1/5 i na samym brzegu. A ze mialam jeszcze kolejne to siknelam i tam juz cos wyszlo. no ale kupilam jeszcze 10 bo mi malo bylo aby tylko nie spadlo jakie to emocje sa
zuzi_c, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Haha ja nie wierzylam. A tak naprawde to bylo tak. Wstalam dzisiaj rano zmierzylam temperature, spadek. No ale siknelam na pasek taki jak od owulacyjnych gratis ciazowe mialam. I poszlam spac i wstalam zaczelam doszukiwac sie bo cos tam niby bylo ale to tak jakby 1/5 i na samym brzegu. A ze mialam jeszcze kolejne to siknelam i tam juz cos wyszlo. no ale kupilam jeszcze 10 bo mi malo bylo aby tylko nie spadlo jakie to emocje sa
-
No jesteśmy cudowne ja też piję kawkę właśnie. Dzisiaj staram się nie przejmować w pracy chociaż wokół mnie młyn ale staram się myśleć pozytywnie i tylko już urlop mam w głowie
Abi ale ja się cieszę z tej Twojej kreseczki!
edit: dwóch kresek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 12:50
-
wkratke no to chyba wszystko idzie w dobrą stronę !!!
U mnie rozmowa nie przebiegła tak pomyślnie ale nic nie dzieje się bez przyczyny i to wszystko skłoniło mnie do działania. Akurat te dwa tyg urlopu poświęce tez na przemyślenia i obranie dobrego kierunku -
wKratke a jesli mozna wiedziec to gdzie pracujesz i czym sie zajmujesz? Tak tajemniczo tutaj piszesz ze az mnie zaciekawilas.
Abi kochana ciesz sie i nie mysl ze nie powinnas bo tu glupota! Kazda z nas cieszy sie razem z Toba i zyczy Ci jak najlepiej ciesz sie tymi pieknymi chwilamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 14:01
-
Haha dobra jestes wkratke! Super zawod. Ja teraz jestem asystentka zarzadu a beda od 20 sierpnia pania inspektor dobra masz pamiec. U mnie czasem szwankuje bo tyle glupich informacji w tej pracy dostaje ze zapychaja mi umysl
-
wKratke wrote:Nie myslalam, ze wyszlo to tajemniczo
Jak pisalysmy o tym za co dziekujemy, to byla mala wskazowka kiedy napisalam, ze dziekuje za milosc do zwierzat bo jestem weterynarzem
A Wy czym sie zajmujecie? TakaBabka chyba cos z rehabilitacja? Zuzi projekty? Nie jestem pewna, szczegolnie zapamietalam te prokurature, ktora moze sie u Was zjawic a Rubii na pewno umie drukowac dwustronnie ale pozapamietywalam...
haha tak z wykształcenia jestem grafikiem i mam w planach aby już żyć tylko z tego. Robię papeterię ślubną jeśli chcecie to zapraszam na stronę: www.isustudio.com
A na codzień też jestem inspektorem jak Rubii ale w Policji hihi (ale ciiii) jestem cywilem jakby co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 14:54