Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam ze nie wiem co myśleć. Kłuje mnie lewy jajnik i ciagnie w pachwinie ze jak ide to chyba kuleje kupie ten test 10 i zrobie jutro albo pojutrze zeby mieć jasnosc. Tylko najpierw trzeba sie ogarnac i estawic pranie a dopiero pozniej jechac
-
ABI90 wrote:Powiem Wam ze nie wiem co myśleć. Kłuje mnie lewy jajnik i ciagnie w pachwinie ze jak ide to chyba kuleje kupie ten test 10 i zrobie jutro albo pojutrze zeby mieć jasnosc. Tylko najpierw trzeba sie ogarnac i estawic pranie a dopiero pozniej jechac
To kochana dawaj znać Oj i znowu temat prania ja dzisiaj dalej robię pranie już robię sobie kupkę rzeczy, które zabieramy ze sobą i dzisiaj zaczynam prasować. A że będziemy mieli opcję spania w aucie to i kołdra już naszykowana! Auto mamy duże więc się zmieścimy razem z rowerami. Dziewczyny ja tak bardzo się nie mogę doczekać urlopu!!!!!!!! -
zuzi_c wrote:Cześć dziewczyny witam się z Wami słonecznie
Enka wybraliśmy Samsunga. Bardzo cichy i ma tryb prania dziecięcego i blokadę dla dzieci może to głupie ale myślę przyszłościowo
Miałam dzisiaj taaakie dziwne sny, że moja szefowa zmarła! Jezu ja jestem dibaeł wcielony chyba ostatnio jestem na nią zła i potem dziwnie sny mam!
Rubii tulę Cię mocno na kiedy małaś termin @ ? -
Rubii wrote:Termin @ mialam na wczoraj. I dalej czekam. Brzuch boli jak na @ ale narazie go brak. Co to za koszmary Ci sie snia? Mi sie dzis tez praca snila po wczorajszym ciezkim dniu.
ojej śniła mi się szefowa, że nagle zniknęła i okazało się, że ją zabito ! no masakra. Rubii wiesz co jak mnie się w czerwcu spóźniała @ o 3 dni to już modliłam się żeby dostać bo miałam takie okropne PMS że płakałam denerwowałam się i już pragnęłam tej @ więc wiem co czujesz -
Co do sprzątania to mi ostatnio słabo idzie, mam taki bałagan jakiego jeszcze nie było. Modle się tylko, żeby nikt niezapowiedziany nie przyszedł ale w moim stanie przy takiej pogodzie to chyba każdy by wybaczył no nie ?
A myślałam Rubi ze termin jutro masz. Test robiłaś o czułości 10 ?
Enka to kiedy masz termin? Już kwiecień chyba?
-
ABI90 wrote:Cholera, nie wierzę! https://zapodaj.net/496372a264d55.jpg.html
Hej, Że widze cień cienia? bo albo zle swiatło pada albo jest druga krecha9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C