Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Enka no poryczałam sie zazdroszcze i gratuluje
Rubii wytrzymaj nowa praca juz za rogiem. Badz dzielna. Stres wpływa na @ albo to moze kto wie
Zuzi zapalenie pecherza, duzo plynow stres odwodnienie to czestomocz
wKratke przypominasz mi troche mnie. Takie roztrzepane, duzo gadajace, wrażliwe i zamartwiajaca. Przepraszam jak uraziłam! Pisz Bejbe to ja tez bede wiecej pisac bo czasem nie pisze bo nikt nie pisze;Denka90 lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa ale co z Toba? Zyjesz? Jak zyjesz? wszystko ok? martwic sie zaczne i pozniej bede płakac znajac mnie...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
wKratke z roztrzepaniem chodziło mi moze to lepsze słowo moich podopiecznych wariat przyczajony
Co do porzadków badzmy szczere: mam swoje mieszkanie ( tzn na kredyt czyli panstwa ale spłacam ) to nie codziennie latam z odkurzaczem , mopek, myje lazienke, piec i frony a tym bardziej kurze. Moje kwiatki musza czekac az sobie na nie popatrze bym je podlala wiec jestem wyluzowana pania domu i za to kocha mnie Moj D9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ja tez nowa mam https://zapodaj.net/279479460e569.jpg.html
ma dwa ucha mniejsze i większe więc jest git
ale ja raczej w torebki kupuje takie by ład trzymać i znalezc telefonWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 20:06
Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka super torebka dziekuje wKratke
Wiecie co zalamali mnie przed chwila ode mnie z pracy. Bo siedza dzis do 21 gdzie ja tez mialam siedziec ale sie nie dalam. I pytaja jak sie drukuje dwustronnie (chlop 28 lat nie wie) a prezes juz krzyczy w oddali czy ma po mnie jechac zebym im pokazala. No rozwalili mnie teraz. -
Taka_Babka wrote:Rubii pekaja Ci pecherzyki?
-
Moj gin przyjmuje tylko w poniedzialki w takich godzinach o ktorej moge do niego isc. I czasem sie zdazy ze pojde dwa razy przed owu. Co tydzien u niego jestem i za tydzien znow zeby potwierdzic owu. Wiec prawie w kazdy poniedzialek u niego jestem. Juz mnie zna i mowi ze moge przychodzic bez zapisywania teraz jestem zapisana na 20 sierpnia. Ale nie wiem kiedy bedzie @ i ktory to bedzie dzien cyklu. A czesem chodze tylko raz przed owu zeby potwierdzic czy rosna i potem drugi raz po owu zeby zobaczyc czy peklo. Zalezy jak mi sie cykl ulozy. Ale mam juz stale miejsce u niego w poczekalni
-
Kto ma takie podejscie? Gdzie tak mowia. Chociaz mi jak poronilam to tez mowili ze to nie bylo dziecko bo serduszka nie bylo. Ale dla mnje to bylo moje najukochansze malenstwo i nigdy nie bedze myslec ze to bylo "to" a nie dziecko. Dla mnie juz od poczecia to jest nasz maluti bobasek