Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Rubi szkoda ze temp spada może to ' fałszywy alarm'i jednak jest jeszcze nadzieja
Wkratkę mam to samo tylko u mnie urlop juz za 2 tyg więc leń niesamowity. My w tym roku kierunek Majorka na prawie 2 tyg i jak.tu się w pracy skupić6cs szczęśliwy
-
Witam Was dziś Kochane Moje Słońca chyba dzis u mnie nie będzie. Sama jestem w pracy do czwartku a od piatku do końca miesiąca mam URLOP! Doczekać się nie moge... Dziś planuje nadrobić w pracy zaległości prywatne i swoj prywatny laptop wziełam... jak by nie chciało to wziełam karcher do okien zeby je pyknać ( gdyby mi sie juz tak nudziło). Jutro i w srode w ramach pracy pojade do podopiecznej do sanatorium ( w koncu jestem jej rehabilitantem trzeba sprawidzic ja sobie radzi. I zajac sobie czas ale ciiii ), a w czwartek planuje przyjsc tylko do 10 bo mam jeszcze 6 h wybicia. Jednym słowem od szefowej odpoczywam 42 dni a on tej grubaski równy miesiąc. Coś pieknego
Zatem jestem dla Was do póki mnie znowu spadek nastroju nie chwyci.
Enka trzymam kciuki za małego orzeszka
MałaMi denerwuje sie twoim badaniem. Potrzebuje dobrych wieści. Wszystkie potrzebujemy.
ABI szerokości podczas powrotu
Rubii nie wiem co powiedziec, napisać. Czytam wątki i czytam ich troche mniej bardziej dołujących. Nie musi to jeszcze na @ wskazywać. Spadek tempki, hmm... moze sie odbije. No az sie nóż w kieszeniu otwiera, a głowa mała na to żeby tyle sie ludzie starali...ahh.. Przykro mi z głębi serca tym bardziej że chyba Ty, MałaMi i Ja przodujemy w długości starań... Tulę Cie mocno ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 08:16
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Zgredka mowi mi tu ile za majorke płacicie? My bylismy w Maju w Hiszpanii bo chodziło oczywiscie o pieniadze. Moze masz jakis sposb na wczasy w sezonie ciut taniej niz za 2 osoby 8 tysiecy?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka wrote:Zgredka mowi mi tu ile za majorke płacicie? My bylismy w Maju w Hiszpanii bo chodziło oczywiscie o pieniadze. Moze masz jakis sposb na wczasy w sezonie ciut taniej niz za 2 osoby 8 tysiecy?
6cs szczęśliwy
-
Dziękuję dziewczyny, trzymajcie kciuki by serduszko już biło bo nie wiem ile jeszcze zniosę tej niepewności. Nie mogę się w pełni cieszyć
Rubii nie trać jeszcze wiary! :* zabraniam dopóki nie nadejdzie czerwona fala
Woooo Taka_Babka ile urlopu
My to skromnie polskie morze :p zarezerwowaliśmy już pokój w Krynicy Morskiej. Chcieliśmy bliżej niemieckiej granicy ale jednak 3,5 a 7h w aucie robi teraz dla mnie różnicę. Miałam w pracy koleżankę, która ze znajomymi często latała na Majorkę i wychodziło jej porównywalnie z polskim morzem (tak przynajmniej twierdziła :p)
Hashimoto, Letrox -
Dziewczyny ja po pobraniu krwi czekam na wyniki i wtedy zabieg leżę na łóżku i czekam śmieszne jest to że zapomnialam piżamy:D dobrze e mama tu pracuje to załatwiła mi jednorazowąPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Ja już dziewczyny po hsg drożne jajowody tylko że pani doktor powiedziała że nie ma przeciwwskazań do starań Ale najlepiej po miesięczce najbliższej. A mój mąż specjalnie wziął wolne z tego tytułu i nie wiem co robić powiedziała że większe są szanse w najbliższych miesiącach;)Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
[/url] -
Cześć dziewczyny :*
Piszę z pracy oczywiście pełno robotki mam w tym tygodniu. I wiecie co nachodzą mnie takie przemyślenia, a muszę się komuś wygadać..
Ostatnie dwa tygodnie dały mi wiele do myślenia, zobaczyłam strukturę pracy tu trochę z innej strony. Już pomijając fakt o zarobkach ale ogólnie. Jak ludzie tu funkcjonują jak to jest wprost proporcjonalne do tego ile ja robię lub kilka osób uczciwych. Wiem, że w każdej pracy jest "coś" ale to przeszło mnie samą. Podjęłam decyzję, że jak nie zajdę w ciązę do końca roku to szukam czegoś innego. Wiecie ile dałabym aby zajść teraz w ciążę ? Aby móc ze spokojną głową już to przyjąć. A teraz ? Mam stres z ciążą bo mam stres w pracy, nie mogę się uspokoić bo od razu myślę, że w taki sposób nie zajdę i koło się zamyka. Niestety dwa tygodnie cudów nie zdziałają. Umówmy się. Teraz w tym stresie to chyba tylko cud. Taka jestem przybita bo patrzę na to jak na sytuację bez wyjścia w tym momencie -
Endometium mam 12.3 mm.to chyba dobrze no nie?Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
[/url] -
Super MałaMi! Tak się cieszę Endometrium piękne
Zuzi, potrzebujesz urlopu i może trochę ochłoniesz. Ja już się pracą staram nie przejmować. Biorę na siebie ogromną odpowiedzialność i w żaden sposób nie jest to doceniane... Przywykłam do tego. Fakt, od kilku lat siedzę w tej pracy z myślą o dziecku dlatego jestem wdzięczna losowi, że mi się szybko udało zajść. Tobie Zuzi też się zaraz uda i będziesz miała więcej spokoju :*zuzi_c lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
MałaMi kamień z serca Trzymam kciuki, uda się na pewno. A co do próbowań czy w tym czy w nastepnym cyklu... Ja bym to pewnie ogarneła tak że bym raz sprobowała w okolicach owulacji. A jak by nie pykła to juz nastepne miesiace. Ale ja bym raz sobie nie odmowiła ;P
Zuzi mam tak samo w pracy.. mobbing, najmłodsza to zawsze sie mozna na mnie wyrzyć, To robie zle to tamto. Ja siedze i cwicze z dziecmi a moje kolezanki przez pierwsze 4 h popijaja kawe i sie z krzesła nie ruszaja. A jak sa jakies informacje to ja nie wiem bo zmknieta w sali a pozniej ja mam zdziwko ze cos takiego a takiego jest a kierowniczka nerwa ze nie wiem.. i tak w kołko... Od grudnia wrociła ta grubaska i sie wyszystko jeszcze bardziej uaktywnilo. eh.. Jestem znerwicowana. Sama siebie oceniem ze w tym roku szkolnym sie mniej starałam. Pewnie dzieci tego nie czuly ale ja wewnetrznie mam " ale " do siebie. Przez to wszystko czesciej wieczorem zaczełam siegać po piwko czy wino.
Mysle tak sobie ze ze stresu dziecka sie nie zrobi. Moj mi mowi zebym miala tzw " wyjebane" to jak miałam to kolezanki do mnie ze zachowuje sie jakbym wypowiedzenie chciala dostac ( a no chcialabym bo bym chociaz zasiłek miała). Wiec olanie tez nie działa. Nie ma zlotego srodka. Wysłałam to cv. Fajnie by bylo jakby sie udalo mialabym blizej do pracy na nogach bym mogla na lajcie chodzic mialabym 5 min a nie 30 min. Co ma byc to bedzie. Jakis plan Bóg na mnie ma. Ale jaki? hmm sie okaże.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Dodam że przy tym całym łajnie w pracy od grudnia życie z mięśniakiem, polipem i do dupy wynikami. I słuchaniem ma Pani czas na dzieci,albo potrzebna operacja - nie wiadomo czy bedzie mogla miec Pani dzieci albo a w pani sytuacji dziecko to nic dobrego, albo ostatnie uda sie teraz na pewno doprowadzaja moja psychike do takiego stanu o ktorym sama siebie nie podejrzewałam. Po smierci rodziców i staniu sie sierotą nie było takiej wewnetrznej pustki, bezsilności i nie wiadomo co zrobic. Zostaje wiara że wkoncu bedzie lepiej.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C