Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się czy można działać po tym i czy użyć tego żelu jak mówicie?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Witajcie, wyjazd bardzo udany. Taki mały przedsmak wakacji
Wychodze od wczoraj z założenia że jak sie sie papra to na wielu płaszczyznach jednocześnie. Stosunki z moim bratem coraz gorsze.. I jak tu sie nie denerwować. Chyba gdzieś tam w gwiazdach mamy zapisane czy i kiedy mamy zostać matkami. Wiara czyni cuda ale cud sie nie ziści bez wysiłku..
zuzi tylko zazdrościć hobby. Coś niesamowitego.
MałaMi90 na innych watkach czytalam że mozna sie starac po HSG nie ma p/wskazań.
Rubii jak zakupy?
ABI trzymam kciuki za teścik.
Enka, Marcowa jak sie trzymacie? Jak poranki znosicie?
wKratke czytałam że pofikałaś z narzeczonym Kalorie spalone
Żel raz stosowałam efektow brak, dalsza przyszlość z żelem nie znana. I tu moje pytanie do stosujących żel: aplikujecie do srodka z aplikatora czy nakładacie na partnera? Nie wiem jaki mam kupic jesli wogole zakupie.
Taka_ Babka pochodzi z Małopolski 40 km od Katowic 50 km od Krakowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 17:38
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka dzieki ze pytasz. Zakupu udane. Kupilam sobie kilka rzeczy i kilka dekoracji do domu. Ale w te upaly to ciezko sie biega od sklepu do sklepu.
Polecam patent ze strzykawka sprawdzony i skuteczny sposob na aplikacje. Zel sie nie klei na dloniach ani na innych czesciach ciala. I wychodzi taniej niz aplikatory i daje fajne odczucis takze trzeba korzystac. -
Dziewczyny ale ile do tej jednej aplikacji tego żelu użyć używając strzykawki? W aplikatorach jest po 4ml, opakowania są widzę 50 ml i 75ml.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Hej dziewczyny!!
Czekamy na wyniki Waszego testowania mocno trzymamy kciuki:)
U mnie zaczynaja sie jutro dni plodne a planowana ovu piatek/sob ale po ostatnim przesunieciu bedziemy dzialac nawet po planowanej ovu wiec bedzie intensywny tyg hihihi
U nas nie ma problemu z poslizgiem a wrecz jak bawimy sie przed to az za bardzo wiec nie wiem czy mamy uzywac Conceive plus.
Ale sluszalam ze nie tylko nawilza ale tworzy srodowisko lepsze na plemniow wiec warto probowac
Bedzie nasz pierwszy cykl z zelemEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Taka_Babka wrote:Dziewczyny ale ile do tej jednej aplikacji tego żelu użyć używając strzykawki? W aplikatorach jest po 4ml, opakowania są widzę 50 ml i 75ml.
-
Ja tak samo jak pisala Zuzi. Tez mam strzykawke 5 mln i aplikuje 3-4 mln w zaleznoscinod tego jak mi sie nabierze
U mnie testowania nie bedzie. Dzis mam silne bole jak na @. Takze czekam kiedy sie rozwinie. Temoeratura tez juz spada chociaz przez chwile dawala mi nadzieje ze moze jednak cos tam sie dzieje.zuzi_c lubi tę wiadomość