Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Widac, ze ma kolorowa dusze i niejedno tam gra strasznie fajnie miec takie osoby przy sobie i warto z nich brac przyklad, bo radosc bije od Niego i od Was wszystkich tylko ze zdjecia - a co to musi byc na koncercie!
jest magia na tym koncercie co graliśmy była gościnnie jeszcze Mela Koteluk więc w ogole magia magia magiaaa -
wKratke wrote:O jaaaa, ale czad!!! Uwielbiam 'Melodie ulotna' Meli...chyba sobie zaraz poslucham
Zuzi naprawde zazdroszcze! I koncertu, i umiejetnosci, i odwagi na scenie ale tak strasznie pozytywnie zazdroszcze
kocham Melę chociaż na codzień przez męża słucham cięższej muzyki taka pełna kontrastów jestem
-
wKratke wrote:U mnie sprawa wyglada podobnie tzn. od zawsze slucham ciezszej muzyki, ale tworzy to maly kontrast z tym jak wygladam jestem bardzo drobna, lubie sie kobieco ubierac, raczej delikatna ze mnie osoba...wiec jak pierwszy raz rozmawialismy o muzyce z Narzeczonym, to chyba myslal, ze Go oszukuje i chce sie przypodobac...
no u mnie dokładnie to samo !!! jak puścił mi plytę Joe Satriani a ja wrzeszcząc O BOŻE SATRIANI no to szczęka mu opadła i nie miał pytań -
Witajcie, ja już w drodze miłej soboty dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 07:27
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Aaa zuzi szaleństwo! Bardzo pozytywnie! Grunt to mieć hobby zajęcie cokolwiek co nam sprawia radość Ja to typowo rockowa dusza ale w mojej garderobie goszczą kolory nie tylko czerń jednak szpilki nie moja bajka nawet do ślubu w trampkach6cs szczęśliwy
-
Zgredka02 wrote:Aaa zuzi szaleństwo! Bardzo pozytywnie! Grunt to mieć hobby zajęcie cokolwiek co nam sprawia radość Ja to typowo rockowa dusza ale w mojej garderobie goszczą kolory nie tylko czerń jednak szpilki nie moja bajka nawet do ślubu w trampkach
ja mam w szafie szpilki czarne uniwersalne w których chodzę do teatru Do ślubu też byłam w trampkach i górskich butach
Zgredka02 lubi tę wiadomość