Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Niestety nie zrobilam kariery muzycznej, lubie grac tylko dla siebie, bo wystepy mnie po prostu paralizuja...mam nawet problem, zeby zagrac przed rodzina, wiec chocbym bardzo chciala, to no nie przeskocze! slawna tez nie jestem...wstyd to moje drugie imie, wiec dla paparazzi bylabym kiepskim towarem
Abi mowia, ze wiara czyni cuda, a my tej wiary tu mamy chyba sporo, wiec trzymamy kciuki, zeby temperatura nie spadala!
wstyd... wiem coś o tym na czym grasz ??? -
Och super! Moja bratanica gra na pianinir od 4 lat a ma zaledwie 11. Jest w panstwowej szkole muzycznej i za każdym razem jak gra to ja płacze a tym bardziej na koncertach kocham muzykę uwielbiam koncerty bardzo często z moim jeździmy na różne koncerty. Ja gram na djembe hihi to taki afrykański bęben
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 08:40
-
Hej kochane! Ja jak zwykle zaniedbuje nasz wątek ale tylko w wpisach . Staram się was
W miarė możliwości czytać. Witaj wkratkę!
U mnie na szczęście mąż doleczył pęcherz i zdąžył przed moja ovu która mi się przesunęła i szykuje siė dłuuugi cykl.
WKratkę najlepiej to mężowi na nerwach umiem grać a poza tym gitara basowa chociaż teraz to już bardziej tylko kurz ma.na czym osiadać . Miłego dnia i głowy do góry6cs szczęśliwy
-
Kurczę, jakie Wy wszystkie zdolne jesteście :p to tylko ja jestem tutaj totalnym beztalenciem?
Mi się strasznie ciężko od wczoraj oddycha. Marzę tylko o tym by ten dzień się skończył. Może pojadę na noc do rodziców bo mają w domu chłodniej niż ja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:02
Hashimoto, Letrox -
Dzień dobry dziewczyny
Zuzi ja też nic nie umiem :p
W końcu na kompie, to i ja wypiszę na co jestem wdzięczna.
1. Dziękuję za moją największą miłość- za męża, który jest dla mnie wielkim oparciem i bez niego nie umiem żyć.
2. Dziękuję za zdrowego synka, który jest moim oczkiem w głowie, to dzięki niemu codziennie się uśmiecham nawet, gdy jest bardzo źle.
3. Dziękuję za to, że rozwija się we mnie nowe życie.
4. Dziękuję za wspaniałą, wielką rodzinę- rodziców i rodzeństwo, jesteśmy naprawdę dobrze zgrani i wiem, że na każdego mogę liczyć.
5. Dziękuję za godne życie, za pracę moją i męża.
6. Dziękuję za to, że jestem naprawdę szczęśliwa.
7. Dziękuję za mój charakter.
8. Dziękuję za Was, za to że możemy się wspierać i zawsze można liczyć na słowa pocieszenia.wKratke, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Zgredka02 wrote:Hej kochane! Ja jak zwykle zaniedbuje nasz wątek ale tylko w wpisach . Staram się was
W miarė możliwości czytać. Witaj wkratkę!
U mnie na szczęście mąż doleczył pęcherz i zdąžył przed moja ovu która mi się przesunęła i szykuje siė dłuuugi cykl.
WKratkę najlepiej to mężowi na nerwach umiem grać a poza tym gitara basowa chociaż teraz to już bardziej tylko kurz ma.na czym osiadać . Miłego dnia i głowy do góry -
Marcowa nom udało się czy owocnie zobaczymy plus minus 18stego w dzień slubu mojego brata więc może będzie podwojne świętowanie a jak nie to 23go lecimy na dwutygodniowe wakacje więc jestem dobrej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 11:39
6cs szczęśliwy
-
Zuzi, Marcowa nie jestescie same ja tez nic nie umiem
To i ja naposze za co dziekuje:
1. Za mojego kochanego meza ktory jest dla mnie oparciem i calym moim swiatem.
2. Za rodzine ze mnie wspieraja w kazdej sytuacji i ze nikt z nich nie choruje.
3. Za nowa prace ktora udalo mi sie znalesc i za prace meza ze dostal awans i teraz na wiecej mozemy sobie pozwolic.
4. Za to ze sami do wszystkiego doszlismy chodzi mi o mieszkanie i jego wystroj i samochod itp. bez niczyjej pomocy.
5. Za to ze niektorym dziewczyna z naszego watku juz udalo sie zajsc w ciaze i za to ze niektore zaraz do nich dolacza.
6. Za dobre wychowanie i za to ze nigdy nam niczego nie brakowalo.
7. Za to ze moglam Was poznac dziewczyny i dzielic z Wami swoje smutki i problemy. Za Wasze wsparcie i zrozumienie.
8. Za to ze niedlugo kazda z nas bedzie miala przy sobie swoje dzieciatko w co bardzo mocno wierzewKratke, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
-
Jutro o 4 mam zamiar ruszac bo jadę z mama, w poniedziałek wracamy. Maz nie mogl pozwolic sobie na wiecej wolnego. Minus wlasnej działalności gospodarczej a jeszcze będzie nowego pracownika szukal. Zrobilam 1 rękę, jeszcze druga. Bezsilność mnie lapie jakoś... Gdyby nie bolące gardlo to pomyslalbym że moze cos na rzeczy a tak to tak nijak sie czuje ale trzeba brać się w garsc jeszcze do tesciowej skoczyc
-
Cześć wszystkim
ABI mam nadzieje ze sie nic z tego nie rozwienie poważnego.
Szukałam w internecie jak sobie radzic z spadkami nastroju. Niestety nic mądrego nie znalazłam. Musze w jakiś sposób czyscic sobie mozg. Motywacja zeby ruszyc cztery litery tez słaba. Wyszystko jakies słabe po tamtym cyklu. Wyjeżdżam jutro z mezem na weekend mam nadzieje ze sie jakos zresetuje.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C