Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke mam nadzieję że mąż wyzdrowienie szybciutko i że wyniki nie będą źle a wręcz przeciwnie zadawalajacych.
Racja pogoda tragiczna. U mnie @ się rozkręca. Plusem tego wszystkiego jest że cykle są jak w zegarku nigdy tak nie miałam. Równe 32 dni. Przykro mi trochę że takie długie są. Ale cóż... Zdarzylam zaliczyć męża więc oficjalnie nowy cykl.
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka tak mi przykro nastepny cykl bedzie Wasz
WKratke zdrowka dla meza zeby szybko wrocil do siebie.
A moj maz dzis wraca wrescie i mamy co swietowac bo dostalam dzis nowa prace. Takze nowy etap w zyciu sie zaczyna.
Abi test 25 tez wyjdzie ale troche pozniej niz ten o czulosci 10. Takze musisz sie uzbroic w cierpliwosc -
Rubii gratuluję nowej pracy. Ja dziś też tak jak obiecałam wysyłam cv, nowy cykl nowe pomysły
Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubiii gratulacje !!!
Taka Babka bardzo mi przykro miałam cichą nadzieję, że jednak zaskoczyło.
Ja Was czytam cały czas ale nie mam normalnie siły nawet pisać. Znów pobolewa głowa, leżę bo jest tak gorąco, że nic mi się nie chce no masakraRubii lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Kochane za wsparcie, wiare<3
rozchulała sie @, bolesna do tego. Martwie sie bo caly miesiac ( patrz cykl = 32 dni ) mnie jajniki bola, 2 tyg piersi... Mam nadzieje ze to sie wszystko unormuje.
Rubii można zapytac jaka to praca? W zawodzie czy nie?
Szukam ofert i jak zrobilam Cv to tak daremne oferty sa ze zal. a juz jako fizjoterapeuta o godnej stawce nie ma mowy... nie chce zakladac gabinetu... eh9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
enka90 wrote:ja dzisiaj z trudem oddycham -.- probuję znaleźć jakiś nocleg na urlop ale idzie mi jak krew z nosa
Taka_Babka może to leki? Ten zastrzyk?
tak sobie to tłumacze ze to zastrzyk.
Enka a gdzie szukasz noclegów? Polecam nocowanie.pl zawsze z tej stronki bierzemy z 4,5-5 gwiazdek ocena innych i jest bosko.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C