Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Babeczko, dzisiaj napisalas ze wypisujemy pozytywy za ktore jestesmy wdzieczni i z czego sie cieszymy:-)
1. Cieszę sie ze moi rodzice sa z nami i jestesmy razem.
2. Cieszę sie ze nie jestem powaznie chora.
3. Cieszę sie ze mojemu bratu udalo sie i ma swojego syna.
4. Cieszę się ze spotkalam swojego męża.
5. Cieszę się ze wzielismy slub, a uwierzcie mi nie bylo latwo w naszym przypadku.
6. Cieszę się z mojej pracy.
7. Cieszę się z pieknej pogody na urlopie bo nie długo bedzie jesień a później zima. (chociaż inne pory roku tez uwielbiam).
8. Cieszę sie ze poznalam Was, kazda z nas jest inna i mimo ze sie nie znamy na zywo to mozemy dzielic sie naszymi historiami.
9.Ps. Cieszę sie i wierzę że kazdej z nas sie uda i bedziemy tulily nasze dzieciaczkiwKratke, Rubii, enka90, Zgredka02, Marcowa2017.23, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
ABI ucieszyłaś moja duszę. Zatem tez napisze
1 . dziekuje za dzień dzisiejszy
2. dziekuje za Darka jest cudownie cudowny i kocham Go bardziej niż 10 lat temu
3. Dziekuje za to ze moj brat ogarnal sie po smierci rodzicow.. wkoncu..
4. dziekuje za pieniadze ktore mamy na splate kredytu
5. dziekuje za Was... moge napisac to co mysle i nie mam mobbingu
6. dziekuje za cudowny sex
7. dziekuje za sile która mam
8. dziekuje za zycie moje i mojego meza
Pragnę: Wiary którą miałam przed smiercia rodziców... i potomstwa.
wKratke, ABI90, Zgredka02, Marcowa2017.23, MałaMi90 lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Pomimo dzisiejszego upalu pod wieczor poszlam z bratowa i ich dzieckiem na spacer. Pogadalysmy. Ona mnie przeprosila. Powiedziala że sama zobacze jak szybko zapomne o tym ze bylo ciezko zanim pojawil sie maly człowiek... Wypilysmy po piwie, oczyscilysmy sytuacje... Musi być dobrze, uda sie w koncu dziewczyny
-
Babeczki...ciezko znaleźć i uplesc w slowa.... ale na prawde wierze w Boga ktory Nas wkoncu wyslucha... i mowi to osoba slabej wiary, ale próbującaa........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 23:14
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Ja jak zwykle spóźniona i piszę jak wszystkie śpią piękne to co napisałyście no... to ja też podziękuję:
1. Przede wszystkim za mojego męża, który jest moim całym światem, moją ucieczką od wszystkiego, wsparciem, najlepszym przyjacielem, kochankiem, motywatorem, terapeutą w jednym. Dzięki niemu wszystko się zmieniło o 180 stopni.
2. Dziękuję za rodziców pomimo, że nie są razem już 7 lat to potrafią usiąśc przy jednym stole wigilijnym, urodzinowym, imieninowym:) Wspaniałe to... ba dziękuję Wam za to, że zawsze RAZEM stoicie murem broniąc mnie przed teściówką oj wtedy to jest dream team z nich. No kocham no
3. Dziękuję za brata, który stworzył wspaniałą rodzinkę, ma cudowną córkę, która jest moim 11 letnim promyczkiem, bez niej ta rodzina byłaby taka szara.
4. Za pracę i ludzi. Pomimo, że ostatnio trochę ciężej to dziękuję, że mam stałą pracę nie muszę się martwić o jutro. Nie kładę się spać z bólem brzucha i myślami co będzie w pracy. Lubię tam chodzić, lubię pracować ale bardziej niech mnie docenią to będzie już magia:)
5. Za wykształcenie, że mogłam się realizować i studiować to co chcę, że rodzice nigdy nie napierali i nie planowali przyszłości za mnie.
6. Za rower, Tak to wspaniały wynalazek, który nadaje sens życiu. Odstresowywacz w 1000%! po 2 tygodniowej przerwie wczoraj styrana powiedziałam - tak to jest nadal mój jedyny lek na odstresowanie
7. Za góry, które kocham, wielbię. Może dlatego, że na codzień mieszkając w centrum PL tak mi ich brakuje. Do końca ze mną będą. Były od zawsze. A w wieku 3 lat zaliczone pierwsze 1000 m n.p.m od tamtej pory tata wpoił mi w krew
8. Za geny - hm za to muszę podziękować mojej ś.p. babci. Wszyscy mówią, że jako jedyna mam jej charakter, zupełnie odmienny niż rodzice, brat. To niesamowite ale widzę tak wiele podobieństw. Często z nią rozmawiam bardzo często się do niej modlę. Wiem, że to ona mnie wspiera jest moim aniołem stróżem. Kocham Cię babciu dzięki, że jesteś!
9. Za Was - naprawdę, Tak bardzo za to dziękuję. Za tę wiedzę, za wsparcie. Mogę się tu wygadać, pisać o wszystkim. To jest niesamowite. Jesteście takie wszystkie wspaniałe
Mogłabym tak wymieniać, wymieniać i wymieniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 23:56
ABI90, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
-
Dsien dobry kochane jak sie ladnie rozpisalyscie. Ja napisze jak bede miala chwile czasu w pracy.
Taka_Babka dostalam lrace na stanowisku Inspektor ds aministracyjno socjalnych w duzym publicznym przedsiebiorstwie. Nie dosc ze sporo placa to jeszcze kazdy ma dodtek do pensji w postaci premi mi dadza 14% z racji tego ze nowym pracownikiem jestem. 13 pensje, duzy socjal, zwrot biletow, dodatki na swieta. Takze glupia bym byla jakbym nie skorzystala. Tak to w moim zawodzie bo studiowalam administracje
milego dnia dziewczynyzuzi_c lubi tę wiadomość
-
Rubii to wspaniale no! i nie zwolnią Cię jak pójdziesz na macierzyński:)
wKratkę ja dzisiaj późno zasnęłam a obudziłam się nieprzytomna! Był plan wczoraj żeby w ciągu dnie się ale ja byłam tak upocona tak zmęczona tą pogodą, że dopiero nabrałam sił w nocyRubii lubi tę wiadomość
-
U mnie w nocy fajnie chlodno bo okna wszystkie na cala szerokosc otwarte. A ja zaczynam doszukiwac sie objawow to sobie wynalazlam, wczoraj do poznej nocy ciagnal mnie jakby jajnij ale lewy. Oprocz tego mdlilo mnie po jednym piwie. Ale patrzac na wykres delikatnie spada - psychika dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:20
-
ABI90 wrote:U mnie w nocy fajnie chlodno bo okna wszystkie na cala szerokosc otwarte. A ja zaczynam doszukiwac sie objawow to sobie wynalazlam, wczoraj do poznej nocy ciagnal mnie jakby jajnij ale lewy. Oprocz tego mdlilo mnie po jednym piwie. Ale patrzac na wykres delikatnie spada - psychika dziala
Abi no to ja mam chyba objaw ciąży przed owulacją jeszcze bo miałam w nocy to samo napisz mi ile dpo robi się ten progesteron ? też sobie zrobię