Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstałam dziś spóźniona do pracy Hejka. Koniec narzekania, nie ma co. I tak nic człowiek juz nie zmieni. Dziś zarządzam że każdy pisze 8-10 rzeczy za ktore dziekuje w swoim zyciu. Doceniajmy to co mamy. doceniajmy zycie
PS z telefonu ucina mi wiadomosci musze je z kompa pisacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 08:19
zuzi_c lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Brak słów. Los bywa naprawdę okrutny. Niektórym rzuca same kłody pod nogi ale to właśnie dzięki temu człowiek uczy się podnosić i walczyć. Taka_Babka te wszystkie nieszczęścia, który Cię spotkały uczyniły Cię twardą kobietą, która potrafi naprawdę wiele znieść. Niejeden na Twoim miejscu zamknąłby się w czterech ścianach i poddał. To normalne, że masz wszystkiego dość. To pokazuje tylko jak bardzo szczerze pragniesz tego maleńkiego cudu ale proszę Cię walcz dalej! Tak jak dziewczyny piszą - odpuść aplikację, temperaturę, testy owulacyjne. Daj sobie troszkę odpocząć. Absolutnie nie odstawiaj leków! Narobisz sobie tym samych problemów i na pewno będziesz żałowała tej decyzji. Przytulam Cię i mocno trzymam za Ciebie kciuki. Jestem pewna, że wszystko się ułoży
Hashimoto, Letrox -
Zrobiłam rano bete. Wynik przyszedl na maila. Boje sie go otworzyć. Eh... zmobilizuje się może pozniej i nabiore odwagi.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Marcowa2017.23 wrote:Taka_babka a miałaś plemienia, skończyło się?
dzis mam taki zaróżowiony śluz.. wiec zakładam że to rozkręcenie się powoli @9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Beta 0.78. zatem krwawienie @. Trudno trzeba żyć dalej. Już nie ma co, nic nie zrobię.
ABI trzymaj się, mam nadzieję że Cię nie rozłoży.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C