Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny ze jestescie
W tym cyklu mam monitoring ale u lekarza na nfz. Ten co prywatnie przyjmuje to powoedzial ze przed miesiaczk mam sie u niego pojawic a do niego ciezko sie dostac wiec wczesniej nie dam rady isc do niego on jest ginekologiem endokrynologiem a ten na nfz nie i nie zinterpretuje mi wynikow. Szkoda. Alw wiecie co zaraz wychodze z pracy i zaczyna sie weekend a przez weekend nie zamierzam o tym myslec!! Jak sie nie uda to trudno ale moze cos pyknie bez lekow. Jwszcze tydzien w tej oracy i bede wolna. Wiecie jak fajnie sie pracuje z mysla ze niedlugo nie bede musiala tu przychodzic? Wszystko mam gdzies i noc mnie nie interesuje -
Rubii kochana tulę mocno uszy do góry nowy cykl nowe nadzieje pamiętaj !!!
TakaBabka Ty to jesteś tutaj naszym motywatorem! Dobrze, że jesteś
A ja za 14 minut zaczynam urlop, wszystko już przekazane koledze z pokoju i nawet nie zamierzam odbierać służbowego telefonu Jak ja się cieszę !!!! Ten miesiąc tak bardzo mnie wykończył psychicznie i fizycznie, że szokRubii lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:urosliśmy może nie jest jakoś mega ale jest wcześnie
35.8 mIU/ml także prawie 3x więcej
Wkratke go go doĺls sliczna jest! My mielismy christina perri a thousand years
Rubii najwažniejsze ze przyszła i możecie działac od nowa! Trzymam kciuki kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 16:04
Rubii lubi tę wiadomość
6cs szczęśliwy
-
wKratke wrote:
Zuzi od 12 minut masz urlop, wspaniale teraz tylko korzystajcie z Mezem i cieszcie sie soba kiedy wyjezdzacie dokladnie?
jutro z samego rana wolę nie zapeszać, żeby przypadkiem nie zadzwonili w sobotę z pracy jak w zeszły weekend haha -
wKratke wrote:Dziewczyny, oczywiscie ze znam te utwory!!! Ja to gamon jestem...Musieliscie wygladac pieknie tanczac do takiej muzyki ach ciekawe jak to u nas wyjdzie...a chodzilyscie na jakies lekcje?6cs szczęśliwy
-
O mamo! My to raczej kaleki jestesmy jesli chodzi o taniec tzn poczucie rytmu mamy, ale jedyny taniec jaki tanczymy to taniec przytulaniec chcialabym pojsc na jakies lekcje tanca, ale tylko, zeby poczuc sie pewniej na parkiecie, bo ja to na pewno buraka tam strzele...7 cykl staran
-
Jak ladnie wyglada nasza pierwsza strona. Coraz wiecej dziewczyn na dole listy. Niedlugo ta lista na dole bedzie wieksza od tej na gorze. Tam na gorze to tylko ja zostane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 17:35
-
marta_kwk wrote:13
To już progesteron mógł spaść. Najlepiej 7 dni po owulacji robić jest najbardziej wtedy wiadomo. Wynik powyzej 10 a w granicach nawet powyzej 15 swiadczą ze owu powinna byc chyba ze tak jak pisałam mamy zespół LUF i pecherzyk nie peka.
Rubii myśle ze sama nie zostaniesz u gory mnie tez chyba predko nie bedzie dane leciec na dół.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C