Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozytywka wrote:Mi lekarz mówił, żeby zrobić po około 7 dni ewentualnie 8-9 dni po domniemanej owulacji i jeżeli będzie powyżej 3 to znaczy, że owulacja była.
I tu jest własnie rozna opinia lekarzy. Moich 11 speców twierdziło że właśnie powyzej 9 najlepiej 10 a inni ze od 15 a nawet powyzej 20 to juz rewelka. Zatem niewiadoma.
tez jak czytałam to sie usmiałam, czasem mojego głodzę by miał siłe9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Myslicie ze łykanie tych ziół o. sroki tak od 9 dc da coś?
bede sobie popijac w tym cyklu. W smaku sa dobre wiec mozna pic
-
Rubii wrote:Ja czytalam zeby pic od 1 dc zeby nie rozregulowac sobie cykli. Moje ziolka wlasnie sie parza
bede sobie popijac w tym cyklu. W smaku sa dobre wiec mozna pic
To sobie daruje. Moze na zdrowie mi to wyjdzie
Moj poszedl do pracy ;( Nie mam sie do kogo posmyrać. Z super nowosci dzisiejszego poranka zażyczył sobie bym spala nago z okazji urlopu i upałów a nie w kalesonach boga wojnyNo wiec jak juz @ miła to i humor dopisuje
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka wrote:I tu jest własnie rozna opinia lekarzy. Moich 11 speców twierdziło że właśnie powyzej 9 najlepiej 10 a inni ze od 15 a nawet powyzej 20 to juz rewelka. Zatem niewiadoma.
tez jak czytałam to sie usmiałam, czasem mojego głodzę by miał siłe
Czyli w sumie nie wiadomo... Powtórze w nastepnym cyklu... -
Rubii, TakaBabka - ja tam wierze, ze juz niedlugo my wszystkie tam na dole sie znajdziemy! I potem trzeba bedzie zmienic tytul, ze wcale nie staraczki, tylko ciezarowki!
musi sie udac
A ja wlasnie sie przespalam...ale bylam zmeczona. Mialam sprzatac, ale chyba kanapa ma jakis ukryty magnes i mnie do siebie przyciagaRubii lubi tę wiadomość
7 cykl staran -
Pozytywka wrote:Jak czytałam wytyczne do ziół o. Sroki to było takie zabawne
Dziewczyny ja wierzę i to mocno że prędzej czy później każda z nas znajdzie się na dole listy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 19:23
Rubii lubi tę wiadomość
6cs szczęśliwy
-
Ufff nadrobiłam te wszystkie strony, a nie wchodziłam tylko dzisiaj ^^
Zuzi możesz też u mnie posprzątać jak Ci tak świetnie poszłoTeż nie mogę już patrzeć na ten bałagan ale przez tą pogodę wszystkiego się odechciewa -.-
Ja byłam na antykoncepcji do momentu podjęcia decyzji o staraniach. Jakieś 9 lat więc bałam się jak to będzie po odstawieniu.
wKratke super, że macie coraz więcej sukcesów!
Abi strasznie się cieszę z Twojej bety, rośnie fasoleczkaJestem pewna, że na tych dwóch betach się nie skończy
Za bardzo będzie Cię korciło
Świetnie Marcowa, że się poprawiłoMi cały czas jest niedobrze, dzisiaj już wyjątkowo ale nie narzekam
Już prenatalne? Ale to zleciało!
Oj ja na ślubach też się zawsze wzruszam jak głupiaMartek a jak zafasolkujesz do dnia ślubu to już totalnie się rozkleisz
Abi ja też się już zastanawiam nad takimi prozaicznymi rzeczamiMieszkanie mamy dość nieustawne + mamy piętrowe więc te strome schody w ciąży mnie przerażają. Sypialnia jest na górze a łazienka na dole co już jest problematyczne. Nie wyobrażam sobie latania z brzuszkiem po tych schodach ani spania na kanapie. Śmieję się, że skończy się na tym, że będziemy szukać nowego mieszkania haha ^^
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Ufff nadrobiłam te wszystkie strony, a nie wchodziłam tylko dzisiaj ^^
Zuzi możesz też u mnie posprzątać jak Ci tak świetnie poszłoTeż nie mogę już patrzeć na ten bałagan ale przez tą pogodę wszystkiego się odechciewa -.-
Ja byłam na antykoncepcji do momentu podjęcia decyzji o staraniach. Jakieś 9 lat więc bałam się jak to będzie po odstawieniu.
wKratke super, że macie coraz więcej sukcesów!
Abi strasznie się cieszę z Twojej bety, rośnie fasoleczkaJestem pewna, że na tych dwóch betach się nie skończy
Za bardzo będzie Cię korciło
Świetnie Marcowa, że się poprawiłoMi cały czas jest niedobrze, dzisiaj już wyjątkowo ale nie narzekam
Już prenatalne? Ale to zleciało!
Oj ja na ślubach też się zawsze wzruszam jak głupiaMartek a jak zafasolkujesz do dnia ślubu to już totalnie się rozkleisz
Abi ja też się już zastanawiam nad takimi prozaicznymi rzeczamiMieszkanie mamy dość nieustawne + mamy piętrowe więc te strome schody w ciąży mnie przerażają. Sypialnia jest na górze a łazienka na dole co już jest problematyczne. Nie wyobrażam sobie latania z brzuszkiem po tych schodach ani spania na kanapie. Śmieję się, że skończy się na tym, że będziemy szukać nowego mieszkania haha ^^
To wtedy już chyba nie ręczę za siebieAle tak sobie właśnie zaplanowaliśmy że coś tam na ślubie już zmajstrujemy a jak wyjdzie, zobaczymy
Mnie dzisiaj korciło i ciekawiło co tam z moja owulka i poszłam do giną ( z pracy mam medycynę prywatna więc tego samego dnia miałam termin ufff) i powiedziała mi że wyniki cytologii dobre, TSH w normie, nie ma PCOS, torbieli itp, lekkie tyłozgiecie macicy i w obu jajnikach wyraźne pęcherzyki dominujące- w prawym 14mm, w lewym 12mm. Więc biorąc pod uwagę że pęcherzyk dziennie rośnie 2mm to za 3-4dni będę gotowa❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek oby ten cykl przyniosl cos dobrego
ja tez mam lekkie tylozgiecie macicy, ale lekarz uspokajal mnie, ze to nic zlego, wiec mam nadzieje, ze tak jest
Enka schody z brzuszkiem to bedzie wyzwanie! Moze trzeba bedzie zamontowac winde?chociaz...taniej i praktyczniej wyjdzie zmiana mieszkania
7 cykl staran -
Martek&M wrote:To wtedy już chyba nie ręczę za siebie
Ale tak sobie właśnie zaplanowaliśmy że coś tam na ślubie już zmajstrujemy a jak wyjdzie, zobaczymy
Mnie dzisiaj korciło i ciekawiło co tam z moja owulka i poszłam do giną ( z pracy mam medycynę prywatna więc tego samego dnia miałam termin ufff) i powiedziała mi że wyniki cytologii dobre, TSH w normie, nie ma PCOS, torbieli itp, lekkie tyłozgiecie macicy i w obu jajnikach wyraźne pęcherzyki dominujące- w prawym 14mm, w lewym 12mm. Więc biorąc pod uwagę że pęcherzyk dziennie rośnie 2mm to za 3-4dni będę gotowa
Powodzenia Kochana9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Enka prosze Cie i wszystkie inne nie szukajcie problemow gdzie ich nie ma. Macie dwie kreski to jest najwazniejsze a reszta.. jakos sie ulozy. Obiecuje9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ja Wam nie pozwole tutaj zostać, postaramy sie Was pociagnac do dolnej listy
umówiliśmy sie z mezem ze powtorzymy we wtorek lub środę a później grzecznie poczekamy na usg. Boje sie dalej ze mam niski poziom. Ale uroslismy troche i miescimh się w normie. Ja dzisiaj 2 razy spalam po poludniu
-
wKratke wrote:Martek oby ten cykl przyniosl cos dobrego
ja tez mam lekkie tylozgiecie macicy, ale lekarz uspokajal mnie, ze to nic zlego, wiec mam nadzieje, ze tak jest
Enka schody z brzuszkiem to bedzie wyzwanie! Moze trzeba bedzie zamontowac winde?chociaz...taniej i praktyczniej wyjdzie zmiana mieszkania
Mi poleciła aby po serduszkowaniu leżeć na brzuszku. Mniej koleszkow wylatuje;)❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
ABI oczywiscie z masz obawe innym wzrasta duzo wiecej alw prosze Cie nie martw sie. Od martwienia i trucia dupy jestem Ja. Truje dupe i pocieszm dobrym słowem.. Ogarnij sie jak to moi niepełnosprawni mowia. Masz II kreski idbaj o siebie, ciesz sie zyciem we dwoje Kochana9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Pozytywka wrote:Mnie tam nie ma..to chyba znak