Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
wKratke wrote:Martek dzieki za rade, o tym nie slyszalam! Zwykle leze, ale na plecach, wiec od teraz zmiana pozycji
To ja mam jeszcze takie niedyskretne pytanie...chce sobie sprawdzac ten sluz, ale u mnie to jest praktycznie niemozliwe po , bo mam wrazenie, ze to co sprawdzam to 'nie moje' czy Wy tez tak macie? U mnie czasami nawet na drugi dzien cos wylatuje, powiem prosto z mostuwKratke lubi tę wiadomość
-
U mnie wylatuje nawet 2 dni po ale rano albo w pracy widze ktory to sluz. Moj ma gęściejszą konsystencje.
wKratke lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Martek&M wrote:To wtedy już chyba nie ręczę za siebie Ale tak sobie właśnie zaplanowaliśmy że coś tam na ślubie już zmajstrujemy a jak wyjdzie, zobaczymy
Mnie dzisiaj korciło i ciekawiło co tam z moja owulka i poszłam do giną ( z pracy mam medycynę prywatna więc tego samego dnia miałam termin ufff) i powiedziała mi że wyniki cytologii dobre, TSH w normie, nie ma PCOS, torbieli itp, lekkie tyłozgiecie macicy i w obu jajnikach wyraźne pęcherzyki dominujące- w prawym 14mm, w lewym 12mm. Więc biorąc pod uwagę że pęcherzyk dziennie rośnie 2mm to za 3-4dni będę gotowa
Przy tyłozgięciu są też lepsze niektóre pozycje do kochania się by zajść. Poczytaj o tym
Hashimoto, Letrox -
cisza wszyscy spią.. lub sie bzykaja ;P Powodzenia Misiaczki
marta_kwk, wKratke lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa nic się nie dzieje ja dopiero w poniedziałek idę na progesteron, ale jeśli mój M. nie poprawi jakoś wyników to obawiam się, że na dół listy nie spadnę nigdy. Okres powinien być do 10 dni, dziś zjadłam kanapkę ze śledziem bo tak mnie naszło a zaraz potem loda w czekoladzie, więc okres będzie na pewno :-] dodatkowo mąż znalazł malusieńkiego zajączka jak go zobaczyłam to spłakałam się jak bóbr...:-]
-
Tak po usg widać. Ja w opisie mam przodozgięcie. Nie wiem czy te pozycje faktycznie pomagają ale nie zaszkodzi próbować (zwłaszcza przy tyłozgięciu, gdzie droga dla plemników jest nieco trudniejsza). Ja z tą wiedzą jakoś podświadomie chciałam kończyć w pozycji klasycznej
Zuzi na ile wyjeżdżacie? ... i najważniejsze - będzie zasięg czy masz ovufriendowy detoks?
Hashimoto, Letrox -
Ale nie biorę termometru już dzisiaj mi tempka spadła więc ewidentnie zbliża się to co czuje w cyckach
A ja właśnie smażę warzywa które mi zostały w lodówce na farsz do ciasta francuskiego na drogę ciekawe co myślą sąsiedzi bo pewnie słysza jak się krzątam w kuchni od 6.30 -
Porządnie wypoczniecie i bardzo dobrze! Zero pomiarów i pilnowania się, totalny reset
O, bardzo fajny pomysł na drogę. Może sama od Ciebie ściągnę Masz jakiś konkretny przepis czy po prostu chowasz przesmażone warzywa do kieszonek? Bezpiecznej drogi! :*
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Porządnie wypoczniecie i bardzo dobrze! Zero pomiarów i pilnowania się, totalny reset
O, bardzo fajny pomysł na drogę. Może sama od Ciebie ściągnę Masz jakiś konkretny przepis czy po prostu chowasz przesmażone warzywa do kieszonek? Bezpiecznej drogi! :*
Wiesz co wymyśliłam to wieczorem jak zobaczyłam, że została mi jeszcze cukinia, czerwona cebula i papryka dodałam trochę ziół i soli himalajskiej i powkładałam do kieszonek. Robi się szybko. Tylko najpierw usmażylam wszystko na patelni
-
Chyba w porządku, dziękuję Dzisiaj wstałam z myślą że troszkę muszę ograniczyć forum... Non stop czytam i się porównuję do innych ze mam niską betę, ze nic z tego nie będzie.... Odstawiam dzisiaj termometr i nie czytam więcej. Beta wzrosła, testy pozytywne i tyle, nie będę się porównywać bo każdy jest inny. Nie opuszczę Was ooo nie ale nie będę się doszukiwać i porównywać do innych dziewczyn
-
ABI90 wrote:Chyba w porządku, dziękuję Dzisiaj wstałam z myślą że troszkę muszę ograniczyć forum... Non stop czytam i się porównuję do innych ze mam niską betę, ze nic z tego nie będzie.... Odstawiam dzisiaj termometr i nie czytam więcej. Beta wzrosła, testy pozytywne i tyle, nie będę się porównywać bo każdy jest inny. Nie opuszczę Was ooo nie ale nie będę się doszukiwać i porównywać do innych dziewczyn
Masz rację ! nie ma co bo każda z nas jest inna. Tak samo ja nie doszukuję się objawów bo tak naprawdę w całym cyklu zawsze coś bolu, kłuje, ma się taki, a nie inny humor:) Też ograniczyłam zostałam tylko tutaj na naszym wątku bo wariowałam i non stop tylko forum i sprawdzałam inne wykresy i porównywałam do innych ech...
ale zdjęcia będę wysyłać hihi :*