Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ale cisza dzisiaj, widać że weekend
Zuzi dojechaliscie?
ABI kazdy organizm jest inny, nie ma co sie porownywać.
wKratke mam nadzieje ze plecy odpuściły po masażyku narzeczonego i oczywiscie po maśći ;P9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Cześć dziewczyny tak jesteśmy na miejscu leżymy i odpoczywamy dzięki kochana jesteście, że się pytacie ! Bardzo się cieszę, że znów jesteśmy tu dokładnie rok temu przed naszym ślubem byliśmy tutaj całą rodziną ach aż się łezka w oku kręci wszystko się przypomina właścicielka pensjonatu Pani Ania to wspaniała kobieta i właśnie sobie siedzieliśmy i wspominalysmy jak to było cudownie, A to już rok!!!! A poniżej zdjęcie męża we mgle z beskidami w tle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec55067bc49.jpgMałaMi90, Marcowa2017.23, Zgredka02 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj zabiegana, trochę zajęć miałam.
Zuzi piękne zdjęcie albo masz dobry sprzęt albo rękę do zdjęć
Abi faktycznie nie ma co się porównywać, bo każdy organizm inny
Jeżeli chodzi o objawy przed testem to ja nie miałam żadnych. 3 cykle i w każdym cyklu czułam się w ciąży
Zaktualizuwoalam listę. Marta, Pozytywka dobrze wszystko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 22:17
-
Cześć moje dziewczyny ! Korzystam z okazji że mój jeszcze śpi:D
Enka tak do poniedziałku jesteśmy w pensjonacie i od jutra zdobywamy kolejne szczyty tatr:) dzisiaj spokojnie bo mamy rocznice więc pewnie zajedziemy do Wiktorowek tam gdzie braliśmy ślub i na rusinowa polanę stamtąd widać najpiękniejsza panoramę Tatr
Dziewczyny !!! Pierwszy raz odkąd się staramy snij i mi się niemowlak! Nie był mój to wiem ale tak go nosiłam na rękach cały czas się nim zajmowałam i mial burze ciemnych włosów na głowie tak jak ja miałam gdy się urodziłam:o No szok oby to był jakiś znak :p
Chociaż piersi już nie mam takich tkliwicyh jak przez ostatnich kilka dni ale dzień w dzień siusiu chodzę non stop najgorzej jest wcześnie rano
Marta będziesz dzisiaj testować????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 09:30
-
Hej dziewczyny. Ja już po owulacji więc teraz u mnie czas oczekiwania. Ale nie nastawiam się na cud. Miłego dnia;)
zuzi_c lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)