Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:U nas w tamt roku w sierpmiu zlozylam wypowiedzenie we wrześniu slub w październiku poczatek nowej pracy w kwietniu kupilismy dzialke na koniec maja przeprowadziliśmy sie do moich rodzicow a teraz sie udalo
-
Witajcie, poranek szalony. pierwszy dzien urlopu a ja o 8 wstaje. Dałam do szafki przy łóżku ta strzykawke z żelem i mysle sobie " bedzie dzis skakanie czy nie.. wczoraj nie bylo to moze dzis, ale o ktorej no bo 15 min przed trzeba soobie zaaplikować.. no sobie mysle ze pewnie tak z rana Moj nie bedzie chcial on tak lubi z zaskoczenia albo sie podraznic, a sobie mysle bede ladowac w sobie ten zel co 3 h tak po 2ml zely sie szybko nie skonczył bo no nie wiadomo kiedy" No i sie skonczyło ze po 20 min Moj przyszedl sam sie napatoczył. Ale zaplanoac kiedy bzykanko i 15 min przed sobie wstrzyknac oj to nie lada wyczyn bedzie.
ABI beta piekna, oficjalnie gratuluje Mam z o. sroki ale w nie nie wierze i przestałam pić. Ja juz chyba w nic nie wierze ze pomoze wiec moze dlatego.
Marcowa super ze wracasz do zywych teraz to juz bedzie tylko lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 11:23
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Witajcie, poranek szalony. pierwszy dzien urlopu a ja o 8 wstaje. Dałam do szafki przy łóżku ta strzykawke z żelem i mysle sobie " bedzie dzis skakanie czy nie.. wczoraj nie bylo to moze dzis, ale o ktorej no bo 15 min przed trzeba soobie zaaplikować.. no sobie mysle ze pewnie tak z rana Moj nie bedzie chcial on tak lubi z zaskoczenia albo sie podraznic, a sobie mysle bede ladowac w sobie ten zel co 3 h tak po 2ml zely sie szybko nie skonczył bo no nie wiadomo kiedy" No i sie skonczyło ze po 20 min Moj przyszedl sam sie napatoczył. Ale zaplanoac kiedy bzykanko i 15 min przed sobie wstrzyknac oj to nie lada wyczyn bedzie.
ABI beta piekna, oficjalnie gratuluje Mam z o. sroki ale w nie nie wierze i przestałam pić. Ja juz chyba w nic nie wierze ze pomoze wiec moze dlatego.
Marcowa super ze wracasz do zywych teraz to juz bedzie tylko lepiej
Faktycznie masz rozkmine z tym żelem. Nie myślałam tak o tym, ale jak ktoś lubi z zaskoczenia to może być problem. -
Się chyba na tym skonczy. A juz ciul, wakacje mam. Mam dosc tego ciaglego uzalania sie nad soba i myslenie o dziecku i co bedzie jak go nie bedzie. Mialam dziś tak zajebisty sex gdzie nawet przez chwile dziecko nie przyszlo mi do glowy ani przed ani w trakcie a tym bardziej po nim. Bylo normalnie. Wiem jedno ze my raczej do IUI nie podejdziemy i do invitro. Chyba ze juz powiedza ze po prostu nie ma opcji zeby doszlo do normalnego zaplodnienia to wezmiemy kredyt.. Ale jak to moj kolega powiedział: Jak Ci dziecko nie pisane jest to zadne invitro nie zdziała cudów. Moj dzisiaj powiedział ze zrobi co bedzie trzeba ale mam sama sobie dac zyc. Zatem żyjmy po prostu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 12:03
marta_kwk, Pozytywka, MałaMi90 lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Dziewczyny ale dzis naprodukowalyscie stron az ciazko Was nadrobic w pracy :o a Wy zamiast pracowac to na forum siedzie.
Abi piekny przytost bety teraz juz niczym sie nie martw
Zuzi czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia
Marcowa trzymam kciuki za kolejna wizyte zeby wszystko bylo dobrze ale wierze ze tak jest!
Taka_Babka ja nie patrze na to z zelem czy zaaplikowac go 15 min przed ale daje go nawet w trakcie. Jak ma zadzialac to i tak zadziala.
A u mnie coz. Dzis 1dc. @ mnie nawiedzila. Ten cykl bez stymulacji. Co ma byc to bedzie. Marcowa zmien mi testowanie na 10.09. Co ma byc to bedzie. Jak to mowia. Niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba.Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Dzieki dziewczyny ale czuje ze ten cykl tez bedzie stracony przed podejscie mojego lekarza czuje ze mnie olewa
Proponuję z tym samym myśleniem podejść do tematu za 2-3 dni. Dziś masz 1dc i życie jest beznadziejne, niesprawiedliwe do dupy i k***a wszystko nie tak. ( Mam tak samo). Na chlodno podejdź do tematu lekarza. Jak martwisz się o endometrium to zrób sobie tak 8-10 dc badanie estradiol i zobaczysz czy Ci tam rośnie endometrium. Zrób siebie badania w tym cyklu sama dla siebie. Idź do lekarza jeśli chcesz i przedstaw mu wyniki. Ale wszystko na chłodno. I naprawdę łącze się z Tobą w ból @
Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C