Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi nie wiem co czujesz, bo mnie cos takiego nie spotkalo, ale zdaje sobie sprawe, ze nie jest to latwa sytuacja. Kiedy widzisz dwie kreseczki cieszysz sie, a potem tak jakby to byl sen...ale Ty jestes silna, jak zadna z nas, wiec wierze ze juz niedlugo bedziesz sie cieszyc i tym razem ta radosc bedzie przedluzona na cale zycie7 cykl staran
-
Caly czas wierze, ze juz niedlugo bedziemy widzialy dwie kreseczki juz sie smialam do Mojego, ze moze ta babka z wynikami zadzwoni, a ja jej powiem, ze teraz to juz za pozno i mi wyniki niepotrzebne, bo juz w ciazy jestem no ale zobaczymy...tak cudownie by bylo...7 cykl staran
-
Ja nastepny @ mam na 12 wrzesnia bo mam dlugie cykle ale testowac juz bede 10.09. Za tydzien ide na kolejny monitoring bo moj lekarz po poludniu tylko w poniedzialki przyjmuje to bedzie 18dc wiec sie okaze czy owulka bylw czy bedzie czy nie bedzie
-
Rubii to dobrze, że "na dole" nic Ci się złego nie dzieje. W którym dniu cyklu jesteś? bo kurcze nie wiem do której strony wrócić żeby przeglądnąć czy pisałaś
ABI, teraz będziesz miała progesteron na oku i musi się udać! Skoro możecie zajść w ciążę to kwestia monitorowania progesteronu Wiem, że to trudne, ale teraz będziesz wiedzieć na czym się skupić
Wszyscy mówią, "zrelaksuj się", "nie myśl o tym", "napij się wina to zajdziesz w ciąże" czy Was też te hasła denerwują? Nie da rady tak po prostu nie myśleć i się wyłączyć, zwłąszcza jak się bierze leki na wzrost pęcherzyków i trzeba biegać na monitoring 2-3 razy w miesiącu...
Marcowa Dziękuję za pamięć okresu nie ma, objawy okresowe były i sobie poszły... ale pewnie jak odstawie dupka to po dwóch dniach okres przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 19:50
-
Mam do Was pytanie...trochę krępujące no ale rozmawiamy tu nie o takich rzeczach podoba Wam się Wasz wygląd "tam" na dole...? mi to niszczy całą młodość...:-] Mąż mówi, żeby się nie wygłupiać, bo on nie widzi nic "nieładnego" tam, jemu się wsyzstko podoba. A ja psychicznie czasem już wysiadam...myśle czasem o labioplastyce, ale gdybym sie nie starała o dziecko to pewnie bym zrobiła a tak to ani dziecka ani zrobić zabieg bo nie wiadomo co będzie.. Czasem czuje się w miarę a czasem czuje się jak jakiś podgatunek kobiety, która nie zasługuje na to miano. Męża mam kochanego ale czasem czuje, że na niego nie zasługuje przez to jaki jest wygląd i że nie mam prawa nic wymagać..
-
Pozytywka dzisiaj 11dc. Ja mam tak smao wkurzaja mnie takie komentarze zeby wyluzowac i to od osob ktore same nie mialy problemu z zajsciem w ciaze. Kto tego nie przezyl ten nie zrozumie tylko my tu wiemy jak na ciezko jest i sie rozumiemy.
Pozytywka lubi tę wiadomość