Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja już bym chciała być po wizycie to nawet nie wiecie Jakoś ten lekarz działa na mnie optymistycznie, potrafi człowieka podnieść na duchu. Aby do 16 i zleci bo zajdę po samochód zjem szybka toaleta i jedziemy mąż może ze mną pojedzie na wizytę
-
Ja melduję że moja wizyta dzisiaj odwołana bo jednak coś tam jeszcze się dzieje, minimalnie ale jednak, zadzwonię po 15 i postaram się umówić na piątek. To będzie 8dc a ostatnio owulację miałam 10-12 dc więc może coś tam przy okazji ujrzy, powie czy jest szansa na owulację w tym cyklu czy nie
-
A ja po pierwszym dniu pracy. Towarzystwo mile ale jak na pierwszy dzien to bardzo duzo informacji dostalam i az glowa boli. Dzis wszystko pokazywali mi "na sucho" bo komputer na ktorym mam pracowac jest rozwalony i dopiero jutro bedzie. Nie bylo tak strasznie jak myslalam. A teraz jade do lekarzs na wizyte zby mnie przyjal wczesniej.
-
Wybacz Abi pierwszy dzien w pracy to nie chcialam podpasc i wolalam nie ryzykowac. Jutro bede miala jeszcze wycieczke po calym oddziale zeby wszystkich poznac. Tez stresujaca sytuacja a najgorzej to wszystkich zapamietac. Ktos Cie o cos pyta a Ty nie do konca wiesz kto to jest szkoda Abi ze nie masz dzis wizyty. Myslalam ze razem bedziemy mialy ja mam na 16:45 ale lekarz mnie zna i zawsze przyjmuje wczesniej. Mam nadziejr ze sie uda i tym razem
-
wKratke ja tez mam liste imion z numerami telefonow ale jak jest ok 300 pracownikow to ciezko zapamietac wszystkich. W biurze oczywiscie tylu pracownikow nie siedzi ale tez jest ich sporo. Ale teraz tu wiekszy stres przede mna. Ginekolog czy cos sie dzieje dobrego czy nic
-
Ta temperatura to chyba choroba tak slabo sie czuje od kilku dni albo to dzialanie organizmu na odstawienie lekow. Nie wiem oby tylko nie dzialo sie nic zlego tam na dole. Eh kobiety w ciazy to dlugo siedza u lekarza niestety. A ja biedna musze tyle czekac. Jeszcze tylko ona i zaraz ja. Niestety nie udalo sie szybciej.