X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Pozytywka Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś minęło 15 dni od insyminacji i 14 dni od "poprawki" a drugiej kreski nie było nawet cień z cienia ;-) a okres mam zawsze po odstawieniu dupka, sam z siebie nigdy nie przychodzi a że dupka mam teraz brać 3x1 a nie 2x1 jak to zawsze było to loteria kiedy okres przyjdzie :P niby już już a jednak nie ma..:-P hmmm to tylko się cieszyć, że brzuszek Ci rośnie a waga stoi ^_^ jak z dzidziusiem wszystko dobrze to pełnia szczęścia :-)

Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość

• Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki tu spokój na na na... ;)
    Hej dziewczyny, miłego dnia :)

3i49f71x2dxie3wa.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :*

Wczoraj się nie odzywałam bo miałam dzień wyjęty z życia. Obudziłam się w nocy z ogromnym bólem brzucha przez @ takim, że aż się popłakałam. Na złość nie miałam nic przeciwbólowego tylko tramal... no i wzięłam w nocy. Rano obudziałm się z mdłościami i bólem głowy... do 15 w zasadzie spałam i tylko latałam do wc na wymioty. Nie mogłam nic przełknąć więc na takie rzeczy zawsze pomagały śmieci więc pojechaliśmy do McDonalds. Po kilku próbach udało mi się coś przełknąć i o dziwo lepiej się poczułam. Pojechaliśmy do zakopanego na zawody RedBulla i do 19 był spokój. Jak wracaliśmy to już czułam, że coś się zbiera i dobrze, że miałam foliówkę bo zhaftowałam w trakcie jazdy... KOSZMAR !

Tramal noszę ze względu na naczyniaka i moje bóle głowy więc to nie był pierwszy raz ale przyznam, że bardzo dawno nie brałam go więc organizm chyba doznał szoku. Ja już wczoraj myślałam, że umrę ! Do tej pory mnie mdli... i pewnie przeleżę pół dnia ale jest o niebo lepiej niz wczoraj.

m3sx43r8mntd6n8a.png

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Zuzi ale miałaś dzień, współczuję naprawę. Obyś czuła się już tylko lepiej :) A mi też właśnie pomaga MCDonald, nie wiem jak to działa. Nic innego nie chce wejść a to wejdzie i od razu jest lepiej.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 20:43

7 cykl staran
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcowa no bo to chemia i bardzo nie zapycha. Na dłuższą metę wiadomo, że jest niezdrowy ale na taki sytuacje zawsze pomocny :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkratke właściwie jesteśmy w białym Dunajcu bo tu mniej ludzi i spokojniej a i tak dojeżdżamy autem wszędzie. Do jutra. Potem jedziemy na 2 dni do Jordanowa do naszych znajomych no i do mojej chrzesnicy:) od maja jestem chrzestną :D później Bielsko Biała i Żywiec ale to już typowo rowerowo:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 11:24

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny okazało się, że to jednak wirus. Rozmawiałam właśnie z panią Anią właścicielka pensjonatu i mówiła, że od 2 dni już kilka osób w tym ona mają takie przygody :D dostałam domowej roboty kieliszek miętówki i popiłam ciepłą herbatą od razu rozgrzało i o niebo lepiej ! :D no to może i dobrze, że tej ciąży nie było w tym cyklu hihi wracam do żywych !

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Zuzi chyba cos w tym jest ze jakis wirus panuje. Ja tez sie okropnie czuje, jestem oslabiona, zbiera mnie caly czas na mdlosci i na nic nie mam sily i brzuch mnie caly czas boli az myslalam ze to przez leki i wszystko odstawilam i nic nie biore teraz. Ale jak narazie sie nic nie poprawia. Zdrowka Zuzi zycze <3 w poniedzialek mam wizyte u lekarza zobaczymy co tam sie dzieje :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny szybciutko wracajacie do zdrowia :) Rubii wez przyklad z Zuzi i sobie walnij jakiegoś kielicha ;)

zuzi_c, Rubii lubią tę wiadomość

3i49f71x2dxie3wa.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny <3 Dziekuje Marcowa. Dzis rano to jak narazie odeszlo wszystko bo teraz sres wzial gore. Wlasnie sie szykuje do nowej pracy i jak to przed pierwszym dniem sie denerwuje. Najgorzej jest 1 dnia pozniej bedzie jakos z gorki. Dzis tez mam wizyte u lekarza zobaczymy co powie. Milego dnia dziewczyny <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia wszystkim :-) ja juz tez zbieram sie ogarniac, jesli dzisiaj nie bede miala plamien to wieczorem lece do lekarza. Dziwny byl ten "okres" 2 dni dosc intensywnie, 1 dzien lekko i koniec. Od dzisiaj na nowo startuje z temperaturą. Ogolnie to wstalam z bolem glowy :-(

• wKratke Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran
  • Pozytywka Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :-) życzę Wam dobrego dnia! Powodzenia u lekarzy i w pracy :-)

Rubii lubi tę wiadomość

• marta_kwk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja mam w tym tygodniu drugą zmiane więc zaczynam o 15. Także to bedzie tydzień pracowity tydzień, za chwile jesziemy do lekarza z Wojciechem bo kaszle jak wściekły pies... A jutro musze jechać do serwisu z telefonem. A w sobote wesele, akurat w samą owulacje.

k0kdi09k1llqhe99.png
    relg4z17a4wdju0z.png
  • Zgredka02 Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane! W końcu mam chwile l. Dzisiaj odebrałam wyniki bety -842 progesteron 25.7. Na wesely oczywiscie pytania musiały być ale wybrnęliśmy.
    Buziaki

6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • wKratke Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Rubii lubi tę wiadomość

7 cykl staran
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Rubii powodzenia w nowej pracy!
    Abi jak będziesz u lekarza daj znać
    Wkratke liczę na dobry wynik:) ja w zeszłym miesiącu miałam piękny :D

Ja już wstałam i próbuje dobudzić mojego :D wyciągam to na naszą miejscowkę gdzie jest najpiękniej na świecie!
    Życzę Wam dobrego dnia ja mam jakieś jazdy i ciągle myślę o pracy :/ echhhh

Rubii lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znac napewno :-)u mnie leniwie, nie moge się zebrać do roboty

• wKratke Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7 cykl staran
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ