Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś minęło 15 dni od insyminacji i 14 dni od "poprawki" a drugiej kreski nie było nawet cień z cienia a okres mam zawsze po odstawieniu dupka, sam z siebie nigdy nie przychodzi a że dupka mam teraz brać 3x1 a nie 2x1 jak to zawsze było to loteria kiedy okres przyjdzie niby już już a jednak nie ma.. hmmm to tylko się cieszyć, że brzuszek Ci rośnie a waga stoi jak z dzidziusiem wszystko dobrze to pełnia szczęścia
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki :*
Wczoraj się nie odzywałam bo miałam dzień wyjęty z życia. Obudziłam się w nocy z ogromnym bólem brzucha przez @ takim, że aż się popłakałam. Na złość nie miałam nic przeciwbólowego tylko tramal... no i wzięłam w nocy. Rano obudziałm się z mdłościami i bólem głowy... do 15 w zasadzie spałam i tylko latałam do wc na wymioty. Nie mogłam nic przełknąć więc na takie rzeczy zawsze pomagały śmieci więc pojechaliśmy do McDonalds. Po kilku próbach udało mi się coś przełknąć i o dziwo lepiej się poczułam. Pojechaliśmy do zakopanego na zawody RedBulla i do 19 był spokój. Jak wracaliśmy to już czułam, że coś się zbiera i dobrze, że miałam foliówkę bo zhaftowałam w trakcie jazdy... KOSZMAR !
Tramal noszę ze względu na naczyniaka i moje bóle głowy więc to nie był pierwszy raz ale przyznam, że bardzo dawno nie brałam go więc organizm chyba doznał szoku. Ja już wczoraj myślałam, że umrę ! Do tej pory mnie mdli... i pewnie przeleżę pół dnia ale jest o niebo lepiej niz wczoraj. -
Wkratke właściwie jesteśmy w białym Dunajcu bo tu mniej ludzi i spokojniej a i tak dojeżdżamy autem wszędzie. Do jutra. Potem jedziemy na 2 dni do Jordanowa do naszych znajomych no i do mojej chrzesnicy:) od maja jestem chrzestną później Bielsko Biała i Żywiec ale to już typowo rowerowo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 11:24
-
Dziewczyny okazało się, że to jednak wirus. Rozmawiałam właśnie z panią Anią właścicielka pensjonatu i mówiła, że od 2 dni już kilka osób w tym ona mają takie przygody dostałam domowej roboty kieliszek miętówki i popiłam ciepłą herbatą od razu rozgrzało i o niebo lepiej ! no to może i dobrze, że tej ciąży nie było w tym cyklu hihi wracam do żywych !
-
Wiesz co Zuzi chyba cos w tym jest ze jakis wirus panuje. Ja tez sie okropnie czuje, jestem oslabiona, zbiera mnie caly czas na mdlosci i na nic nie mam sily i brzuch mnie caly czas boli az myslalam ze to przez leki i wszystko odstawilam i nic nie biore teraz. Ale jak narazie sie nic nie poprawia. Zdrowka Zuzi zycze w poniedzialek mam wizyte u lekarza zobaczymy co tam sie dzieje
-
Dzien dobry dziewczyny Dziekuje Marcowa. Dzis rano to jak narazie odeszlo wszystko bo teraz sres wzial gore. Wlasnie sie szykuje do nowej pracy i jak to przed pierwszym dniem sie denerwuje. Najgorzej jest 1 dnia pozniej bedzie jakos z gorki. Dzis tez mam wizyte u lekarza zobaczymy co powie. Milego dnia dziewczyny
-
Milego dnia wszystkim ja juz tez zbieram sie ogarniac, jesli dzisiaj nie bede miala plamien to wieczorem lece do lekarza. Dziwny byl ten "okres" 2 dni dosc intensywnie, 1 dzien lekko i koniec. Od dzisiaj na nowo startuje z temperaturą. Ogolnie to wstalam z bolem glowy
-
Cześć dziewczyny. Ja mam w tym tygodniu drugą zmiane więc zaczynam o 15. Także to bedzie tydzień pracowity tydzień, za chwile jesziemy do lekarza z Wojciechem bo kaszle jak wściekły pies... A jutro musze jechać do serwisu z telefonem. A w sobote wesele, akurat w samą owulacje.
-
Cześć dziewczyny !
Rubii powodzenia w nowej pracy!
Abi jak będziesz u lekarza daj znać
Wkratke liczę na dobry wynik:) ja w zeszłym miesiącu miałam piękny
Ja już wstałam i próbuje dobudzić mojego wyciągam to na naszą miejscowkę gdzie jest najpiękniej na świecie!
Życzę Wam dobrego dnia ja mam jakieś jazdy i ciągle myślę o pracy echhhhRubii lubi tę wiadomość