Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
https://zapodaj.net/da4b20960f342.png.html
Rzućcie okiem. Boli mnie brzuch z lewej strony prawie w pachwinie, jest mi dziś strasznie niedobrze. Nie wiem co o tym myśleć. Może jutro się jeszcze powstrzymam przed zrobieniem testu, moze dotrwam do poniedziałku (11dc). -
wKratke wrote:Przyszla @ wiec zaczynam nowy cykl moze 7 okaze sie szczesliwy!
Wielka szkoda powodzenia w nowym! 7 będzie szczęśliwa!❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Witam się po małej przerwie, próbuję trochę "wyluzować" tak, tak nasz ulubione słówko...
wKratkę ja już raczej niczym nie zaskoczę - czekam nadal na @ ale wzięłam jeszcze luteinę. Jeśli nadal się nie pojawi w ciągu 2 tygodni to jadę do lekarza los robi mi psikusa i nie chce pozwolić na walkę z clo...
Martek i wKratkę szkoda że u Was jednak @ oby kolejny cykl był lepszy, musimy się tego trzymać
Rubii u Ciebie to już za tydzień muszą być 2 piękne kreseczki
Także miłego dnia, pozytywnych myśli -
Ja się ogólnie czuję dobrze tylko muszę trochę wyluzować bo za bardzo nakręca mi si psychika. Chodzę na spacery, zbieram grzyby, wczoraj pół dnia spędziłam w kuchni bo lubię ogólnie gotować, robię świeże soki (zakup blendera do smothie i wyciskarka do soku w 1 w lidlu był strzałem w 10), czytam książki i staram się nie myśleć. Nie chcę żyć tylko staraniami i odliczaniem dni. Plan działania jest badania niby w porządku, leki są więc wszystko powoli musi się toczyć dalej. Przestałam mierzyć temperaturę, odstawiłam castagnus bo stwierdziłam że może sama nim namieszałam a wróciłam do miositogynu. Nie będę już kombinować, biorę tylko to co lekarz kazał, badań narazie też żadnych dodatkowych nie przewiduję poza tymi które lekarz zleci. Zauważyłam, że wpadłam w dziwny tryb i jeśli zostałabym w nim dłużej to chyba prędzej oszalałabym nim zaszła w ciążę... W sobotę idziemy na imprezę więc się pobawimy, za tydzień kolejna imprezka a nawet dwie Trzeba się cieszyć z tego co jest na dzień dzisiejszy
BeataW., wKratke lubią tę wiadomość
-
Marcowa kochana wpisz mi testowanie na 12.11.2018. Chociaz się boje testowac ale chyba dluzej nie wytrzymam z testem.
Abi super ze zmieniasz troche mysleniem zobaczysz ze wyjdzie Ci to ma dobre. Czasem porrzeba przerwy od myslenia i zamartwiania sie, nie od staran przerwe ale od zlych mysli.
Musi nam sie wszystkim wkoncu udac i wierze w to bardzo mocno