Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
19iwona90 wrote:Dziękuję bardzo. Do tej pory jestem w szoku. Po roku się udało. Tak się cieszę.BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
enka90 wrote:Beata, serduszko na pewno będzie biło. Nie ma innej opcji Ja zapisałam się na usg na 14.11 i mam nadzieję, że już się dowiemy Najważniejsze by wszystko było dobrze. Marta, a mąż długo się leczy?
Zaczął sie leczyć jak byłam z Wojtkiem w ciąży, czyli 5 lat temu, przez dosyć długi czas był bez leków bo było dobrze, jednak na jesień przyszedł kryzys... Zaczął brać leki tydzień temu, jest masakra po porostu, nie je, cały czas śpi, nie ma ochoty na nic... Ja też to bardzo przeżywam także musze troche przerwy zrobić chociaż z jednym... -
Jestem po wizycie. 6 tydzień termin na 7.07 w moje urodziny taki prezent od losu. Skierowanie na badanie mam, kolejna wizyta za 4 tyg. Nie mogę uwierzyć że się udało. Cieszę się i bardzo wam kibicuje.
MałaMi90, Marcowa2017.23, BeataW., Rubii lubią tę wiadomość
Iwona -
19iwona90 wrote:Jestem po wizycie. 6 tydzień termin na 7.07 w moje urodziny taki prezent od losu. Skierowanie na badanie mam, kolejna wizyta za 4 tyg. Nie mogę uwierzyć że się udało. Cieszę się i bardzo wam kibicuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 20:47
Rubii lubi tę wiadomość
BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna...