Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Liliputkowo, super że jesteś zadowolona z nowej kliniki Powiem Wam że do tej pory się trzymałam ale weekend mnie rozłożył na łopatki... Chyba mniej zajęć, błogie lenistwo i mam za swoje Jeszcze dostałam smsa że paczka w paczkomacie czeka na odbiór a tam... testy ciążowe zamawiając ostatnio stwierdziłam że przyda sie kilka sztuk, więc juro pewnie sądny dzień będzie...
Liliputkowo zapytam się orientacyjnie, jakich kosztów można spodziewać się inseminacji i in vitro?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Dziewczyny nie wiem co robić...Zabieg histeroskopii odwołany ze względu na przeziębienie...ale gorsze jest to, że od okresu (28 grudnia) nie przestałam plamić a od dwóch godzin zaczęłam krwawić...jakby drugi okres...???? gin kazał brac dupka od 15 dnia cyklu czyli od tego piątku ale w tej sytuacji to nie wiem co robić nie chce do niego znowu dzwonić...muszę podziałać sama...czy wcześniej wziąć dupka np: od jutra? czy traktować to jako kolejny okres... A gin kazał dzwonić jak dostane następny okres żeby się umówić na zabieg.. już się płakać chce
-
Jeszcze miałam nadzieję, że się zatrzyma a tu w trzynastym dniu cyklu dostałam NORMALNY okres!!! po raz drugi no kur*a...jutro dzwonię do gina ani leków teraz brać ani czekać i nie wiadomo czy ten okres się zatrzyma. A z mężem nie kochalismy się już z 4 tygodnie bo ciągle coś
-
Chyba nic z tego nie będzie, z ciekawości zrobiłam owulaka z domowego laboratorium i wyszedl taki https://zapodaj.net/4db1b8e10d0c5.jpg.html a wykres : https://zapodaj.net/53995a45195.png.html ale mąż kupił test i zrobiłam po śniadaniu i jest negatyw. Będę grzecznie czekać na @ . Ale mam już plan w głowie więc będę działać. W sobotę jadę pobrać badania na panel tarczycowy + prolaktyna+ poziom kwasu foliowego. A w 3 dc lh,fsh, testosteron, estradiol, dheas, shbg i Amh. Czas powtórzyć badania 26 stycznia mąż powtarza badanie nasienia a ja 28 zapisałam się do innego ginekologa endokrynologa że świeżymi badaniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 12:27
-
Ehhh no i wszystko się pokrzyzowalo gin kazał zrobić bete jutro chociaż jestem na 100% pewna że nie jestem w ciąży!!! Nawet się trochę poklocilismy przez telefon. Mam Czekać aż to krwawienie się skończy a potem czekać na następny normalny okres...jak się nie pojawi przez miesiąc to wziąć dupka albo luteine na wywołanie i dopiero wtedy umówić się na zabieg... a co jeśli znowu teraz plamienie się nie skończy