Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Martek&M Autorytet
    Postów: 768 618

    Wysłany: 18 maja 2019, 21:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Staraliśmy długo bo ok 4 lata nie licząc tego jak mąż siedział za granicą. Hmm mąż ruchliwosc plemników miał poniżej normy i chyba tabletki na poprawę nasienia pomogły bo po 2,5 miesiąca zaszłam w ciążę, plus to że za bardzo chciałam i to też była blokada. Też miałam stymulacje z clo pregnyl na pęknięcie i nici z tego. Ja. Miałam też problem z nieregularnymi miesiączkami. O. Dziwo suplement diety ovarin mi pomógł bo przy nim miałam co 35 dni okres. Teraz po ciąży samo na szczęście się uregulowalo.
    Bardzo zatem trzymam za was kciuki. Żeby sie udało :) życzę wam tego z całego serca

    NaszeBarankoweSzczęście❤️
    ❤️❤️❤️Mikołaj 17.01.2020 ❤️❤️❤️
  • Girl25 Autorytet
    Postów: 3569 486

    Wysłany: 19 maja 2019, 14:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Kurde czy biały rozciagliwy śluz też jest ok? Jest go bardzo dużo i wszystko byłoby ok gdyby nie to że jest biały... Jestem przed owulacja

    [link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

    acc873de64.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 20 maja 2019, 10:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic chyba zaczyna się kolejny cykl :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 21 maja 2019, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMi i jak tam? Zaczął się nowy cykl? Plamienie przed @ mogą się pojawiać. O ile są jednorazowe to nie ma czym się martwić. A czytając myślałam że może zagnieżdżenie a tu piszesz ze kolejny cykl :(

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 21 maja 2019, 15:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!!!! Chwilę mnie nie było a tu takie wieści!!!

    Martek gratulacje! ❤❤😍
    Ja mam zawrót głowy w pracy ale bardzo pozytywny teraz wyjeżdżam w delegację na 3 dni na spotkanie i bal firmowy także już się nie mogę doczekać!!

    Cieszę się, że powoli tutaj się to wszystko układa. Jeszcze chwilka i wszystkie zaciążymy😍😘

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet
    Postów: 1642 955

    Wysłany: 21 maja 2019, 16:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słuchajcie dziwna sprawa. Po owulacji cały czas czuję lewy jajnik. Wiem, że może być odczuwalny ale u mnie nigdy tak nie było i trochę się martwię, muszę sie zgłosić do mojego ginekologa. Mam nadzieję, że znów nic tam mi nie rośnie na jajniku🤔

    m3sx43r8mntd6n8a.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 21 maja 2019, 18:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi no właśnie jeszcze się nie rozkrecilo poczekam jak się nie rozkreci to zatestuje w piątek. :) dzisiaj koleżanka w pracy do mnie że jestem zmieniona czy przypadkiem nie jestem w ciąży :).

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 23 maja 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    O MalaMi to może coś z tego będzie :D informuj nas :)

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal czekam do wczoraj brzuch bardzo bolal dziś nie boli. Narazie plamienia nie ma. Jutro zatestuje jak @ nie przyjdzie

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie mam w terminie @ Ale czasami zdarzało że się małpa dużo przesunela więc się nie nastawiam :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :D

    3i49f71x2dxie3wa.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 24 maja 2019, 07:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co niezatestowałam ;p sama nie wiem co robić ;p brzuch nie boli tak mocno lekkie plamienie jest ;p ale chyba jutro już zatestuje przynajmniej będę wiedziała na czym stoję :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Martek&M Autorytet
    Postów: 768 618

    Wysłany: 24 maja 2019, 09:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    póki co niezatestowałam ;p sama nie wiem co robić ;p brzuch nie boli tak mocno lekkie plamienie jest ;p ale chyba jutro już zatestuje przynajmniej będę wiedziała na czym stoję :)

    i koniecznie daj znac MałaMi90 co i jak :)
    czekamy tutaj z niecierpliwością na dobre wieści <3

    NaszeBarankoweSzczęście❤️
    ❤️❤️❤️Mikołaj 17.01.2020 ❤️❤️❤️
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 24 maja 2019, 09:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam dam na pewno :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 24 maja 2019, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martek a Ty jak się czujesz ?:)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Martek&M Autorytet
    Postów: 768 618

    Wysłany: 24 maja 2019, 10:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Martek a Ty jak się czujesz ?:)

    Rewelacyjnie :) jak mam być szczera to lepiej niż przed ciążą :D
    jak coś zjem to mi stoi na żółądku i chodzę spać wcześniej ale pozatym nic mi nie dolega ;)
    skurcze i pobolewanie podbrzuszka ustąpiło więc zmartwienie jedno mniej :) leciuchno przy dotyku bolą piersi i sutki ale to naprawdę nic ;)

    az się zastanawiam czy oby napewno jestem w ciąży :p

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 10:25

    NaszeBarankoweSzczęście❤️
    ❤️❤️❤️Mikołaj 17.01.2020 ❤️❤️❤️
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1746 531

    Wysłany: 24 maja 2019, 10:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mocno Cię pobolewał brzuch ;p? bo ja wiesz jestem na etapie myślenia czy być może się nie udało ;p i dlatego dopytuje o objawy ;p

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Martek&M Autorytet
    Postów: 768 618

    Wysłany: 24 maja 2019, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słabiej niż na miesiączkę i rzadziej - tak ze dwa razy dziennie taki ból mnie łapał.

    NaszeBarankoweSzczęście❤️
    ❤️❤️❤️Mikołaj 17.01.2020 ❤️❤️❤️
  • Marcowa2017.23 Autorytet
    Postów: 981 207

    Wysłany: 24 maja 2019, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMi czekamy czekamy :)

    Martek super że dobrze się czujesz i jak miło że taka pozytywna energia od Ciebie bije :D

    Martek&M lubi tę wiadomość

    3i49f71x2dxie3wa.png
‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego