Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny nie opuszczę Was na betę nie idę jeszcze. Mi się nigdy @ nie spóźnia więc jak nie przyjdzie i test pozytywny to nie ma watpliwosc pójdę jak zadzwonię do lekarza i on powie jakie wyniki jeszcze zrobić. To na raz wszystko już zrobię.
Rubii lubi tę wiadomość
-
Koniecznie jutro powtorz test i daj nam znac. Super ze Ci sie udalo wkoncu jakies dobre wiesci. Teraz sie posypia dobre wiesci. Troche Ci zazdrosze tez juz bym chciala miec to za soba. Ale bardzo szczeliwa jestem ze u Ciebie ppzytywnie!!
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Powiedzial że sluzowka widac ze nie dawno byla @ a jajeczka dominujacego jeszcze nie widac ale pokazywal ze jest kilka. Ogolnie stwierdzil ze budowa super ze nie ma sie do czego przyczepić. Kazal od 10-25dnia co 2-3 dni działać bo owulacja moze byc pozno. Przepisal mi Sordelor, poza tym izofolin i mamadha lub omegamed i zrobic badania bo w ciemno nie chce dawac. Strasznie dluga wizyta
-
Marcowa2017.23 wrote:Rubi niedługo będziesz cieszyć się jak ja zresztą wszystkie będziecie. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze