Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Długo się już staracie dziewczyny? Wróciłam po dłuższej przerwie na forum niby z lepszym nastawieniem ale nawet nie wiem kiedy minęło 7 miesiąc starań...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
ABI90 wrote:U mnie 8 cykl sie zaczal. Zobaczymy jak to bedzie. wspomagasz sie czyms dodatkowo? Nasza cierpliwość bedzie wynagrodzona
Biorę letrox na tarczycę, bromergon na prolaktynę oraz ovarin na wywołanie owulacji.
Testy owulacyjne nie wychodzą. Ogólnie mam cykle od marca regulowane przez ww leki i cykl waha się między 30-38 dni.
W tym cyklu zrobiłam pierwszy raz progesteron bo już sama nie wiem kiedy tej owulacji się spodziewać. I w 25dc był progesteron 12.46 a w 28dc 28.16.
Nie ma co się łudzić sama wiem ale hormony przed @ już buzują.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Marcowa2017.23 wrote:Witamy i zapraszamy
To ile już się staracie w sumie?
Zaczęliśmy od grudnia 2017.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Pół dnia mnie nie było na forum a tu TAKIE NOWINY ??????????
Marcowa gratulacje kochana ! Jeju jak ja się ogromnie cieszę ! Będzie wszystko dobrze, zobaczysz !
Cudownie! Ja dziś byłam w odwiedzinach u mojej przyjaciółki i jej synka i mam nadzieję, że mnie zaraził swoim urokiem i w tym cyklu ciocia zafasolkuje A wyjątkowo się do mnie kleił dzisiaj, tulił i uśmiechał Oby to był dobry znak:)Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze tak naprawdę nic nie dostałam na zbicie prolaktyny, mam zrobic ten test z MTC, bo przez nerwy mogla wyjsc wysoka, i kazal przex zrobic 5 dni przerwy wiec po 25 dniu cyklu zrobie skoro do 25 kazal sie starac. My zaczelismy w listopadzie 2017...
-
Marcowa2017.23 wrote:Rubi dobre wieści
Abi wrócisz do niego w ciąży, zobaczysz
A jaaaaa zrobiłam przed chwilą test, bo już jestem w domu i sa dwie kreseczki !!! nie mogę uwierzyć, test wydawał mi się wadliwy, taki niedowiarek jestem... Jutro powtórzę
Maaarcowa gratuluje! Moze przełamałas nasza zła passe! Kochana dopisz.moje testowanie na 7.07Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:34
6cs szczęśliwy
-
Trochę nas tu przybyło, cześć dziewczyny! aaaa marcowa! Gratuluję! Abi- super, że ruszyło z miejsca lekarz wydaje się być kompetentny a u mnie jeszcze nie wiem co wpisać był już spokój z plamieniami a teraz znów ale bardzo śladowe. Gdyby nie to, że to 1cs i takie cyrki to może podejrzewałabym, że coś się przypałętało. Jeszcze jutro powtórzę test a może najlepiej pójdę na betę i będę miała już pewność. Tak czy siak w tym miesiącu będę chyba szła na żywioł. Przytulanie co 2-3 dni i będzie co ma być tylko mój przytulasek się dzisiaj rozchorował
Hashimoto, Letrox -
Zuzi Ty masz chociaz fajnie ze Twoj maz jest na miejscu ja niestety nie mam takiego komfortu i chociaz nie chcialabym ciagle chodzic na wizyty i sie monitorowac to czuje ze bez tego nam sie nie uda bo ciezko byloby nam trafic. Ale wy dzialajcie tak jak piszecie i wyluzujcie sie a zobaczycie ze sie uda napewno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 08:27
-
Cześć wszystkim U mnie narazie niziutkie temperaturki, ale mierzymy dalej. Chyba wrócę do picia tych ziół o.s sroki pomimo że dzisiaj już 10 dc. Skoro powiedział że może nie dochodzić do owulacji to myślę że one nie zaszkodzą. Nie chciałam ich pić bo bałam się że będzie za dużo pęcherzyków i padnie podejrzenie PCO. W sobotę może zrobię ten test obciążenia glukozą to już jedno badanko by było z głowy bo dwóch jednego dnia i tak nie zrobię Miłego dnia pomimo okropnej pogody Chyba ze u Was lepsza to podzielcie się