Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Taka_babka nie zawsze czasem moze bolec a @ nie przyjdzie. A kiedy masz planowany termin @? Kiedy testujesz?
Mam nie regularne miesiączki więc wedle średniej ok sobota- poniedziałek powinna być @.
Cieszę się strasznie że progesteron wyszedł ale wiem że jeszcze to nie miesiąc czy dwa by pyklo. Boje się robić nadzieje. Robiłam sobie dwa miesiące z zrzędy i nic z tego nie wyszło..9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Dzień dobry dziewczyny:) Wczoraj miałam okropny wieczór. Już o 21 poszłam spać, tak źle się czulam. A życzę Wam samych takich kreseczek :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f58a22c8314.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 08:34
Rubii, zuzi_c, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
-
Ooooo WoW też taką chcę!! Ja już po kawce , powiem Wam ze wstałam z bólem głowy, chyba się odzwyczaiłam od winka hehe. Temperatura w porównaniu do tych z poprzednich dni delikatnie wzrosła ale to na pewno jeszcze nie ten skok raczej wpływ alkoholu i późnego pójścia spać Dzisiaj muszę podskoczyć do apteki bo ten mój specyfik na receptę musiały zamówić kobitki. Nakazane miałam dokładnie ten preparat nie żaden zamiennik więc i tak poczyniłam Ciekawe czy chodzi o profity od firmy farmaceutycznej cz rzeczywiście jest taki SUPER
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Polecam robić testy po @ wtedy nie czeka się na kreche tylko od razu się robi, super widok a tak to się doszukujesz jakiegoś cienia. @ powinnam dostać w poniedziałek czyli dziś jestem 2 dni po terminie.
Abi to przyzwyczaj się troszkę do winka, bo dobrze działa a ten specyfik na receptę na pewno jest super i szybciutko Ci pomoże jak trzeba -
A ja mam znowu nad czym myśleć... Olej z wiesiołka powinno przyjmować się tylko do owulacji, i teraz się zastanawiam: Czy brać go do momentu skoku temperatury, czy po prostu założyć że skoro mam cykle nie krótsze jak 35 dni to do jakiegoś 18-19 dnia... ? Przerąbane są te nieregularne cykle...
-
Ja ostatnio wszystkim powiedzialam szybko ze jestem w ciazy i niestety poronilam. Wiec teraz juz bede uwazac co komu mowie i tak szybko nie bede mowila jak wczesniej. Zalowalam potem ze tylu osoba powiedzialam a potem kazdy mnie zalowal. Jakby nie wiedzieli moze bylo by lepiej
-
Mam też koleżankę która taką sytuację miała. Wiadomo ze to radosna informacja i chcemy się szybko podzielić bo nikt nie zakłada z góry że będzie źle.... My jak kiedyś rozmawialiśmy to się śmialiśmy że będziemy trzymać w tajemnicy ile się da hehe Ale myślę że 3 mce abyśmy wytrzymali