Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Marcowa wszystko sie zmienia ale na lepsze. Tylko sie cieszyc pozostaje i nie zamartwiaj sie bo dzidzi zaszkodzi. A jak Twoj synek ma na imie? Fajnie jakbys teraz coreczke miala bylaby parka
A ja bym chciała drugiego chłopca wydaje mi się że lepiej by się dogadywali i długo mogliby być w jednym pokoju ale wiadomo ze najważniejsze, żeby było zdrowe A mój synek Bartek
A to tak jest, najpierw się zamartwiasz jak się starasz, a jak już się uda to czymś innym się zamartwiasz Zawsze sobie coś znajdę.Rubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki tzn od razu miałam lekarza umówionego. Robiłam ogólna morfologię tak jak wcześniej pisałam, mocz i tsh.
Na szczęście tsh w normie. Mocz - lekka infekcja.. i niestety podniesiona glukoza. Za tydzień powtarzam cukier -
Marcowa2017.23 wrote:Ej a to nie są troskliwe misie?
oj tam oj tam
Zuzi jakie masz TSH? Ile glukoza? Może zbyt późno zjadłaś ostatni posiłek?
Ja wczoraj robiłam TSH. Spadło do poziomu sprzed 2 m-cy. Poleciało mi też ft3 dość mocno, mam teraz w dolnej granicy a przed braniem leków miałam w górnej ale endo powiedział, że bardzo dobrze i zostajemy przy tej dawce leku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 19:23
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
zuzi_c wrote:TSH 1,2
cukier 120 - mam nadzieję, że to przez dietę z poprzedniego dnia
Oj to faktycznie kiepsko, stan przedcukrzycowy Uważaj dzień przed badaniem na to co jesz/pijesz i ostatni posiłek max. o 18. Trzymam kciuki by to był jednorazowy wyskok
Hashimoto, Letrox