Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Patka ale jestes w lepszej pozycji bo testujesz wczesniej ode mnie. Jak ja mam do 5.07 wytrzymac? Pewnie i tak zrobie wczesniej test i wyjdzie jedna kreska i bede smuta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:19
-
Rubii wrote:Patka ale jestes w lepszej pozycji bo twstujesz wczesniej ode mnie. Jak ja mam do 5.07 wytrzymac? Pewnie i tak zrobie wczesniej test i wyjdzie jedna kreska i bede smuta
-
Rubii wrote:Patka ale jestes w lepszej pozycji bo twstujesz wczesniej ode mnie. Jak ja mam do 5.07 wytrzymac? Pewnie i tak zrobie wczesniej test i wyjdzie jedna kreska i bede smutaMiłosz
Honoratka
-
Dziewczyny ja Wam powiem moje zdanie... nie testujcie za wcześnie... wiadomo że nie raz z tych bladziochów robią się później puste miejsca... I tylko gorzej się psychicznie później pozbierać... Nie przechodziłam przez coś takiego ale nie wiem jak ja bym to zniosła.... Niby jestem twarda ale czuję że mogłoby coś pęknąć...Ciężko jest wytrzymać do terminu @ ale lepiej się zaskoczyć ładną kreseczką jak u Marcowej no kwestia dzień do dwóch wcześniej Ok może być Tzn. taka jest moja opinia a wiadomo ze każdy zrobi jak uważa
Rubii, patkaaxx90 lubią tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:Odświeżony wątek dla staraczek z rocznika '90. Zapraszam
Piszcie kiedy testujecie:)
LISTA TESTEREK Z ROCZNIKA'90
* Enka || 1cs - 22.06
* Aneciu || 2cs - 28.06
* patkaaxx90 || 4cs - 1/2.07
* Rubii || 4cs - 05.07
* Chasia || cs - 06.07
* Zgredka || 5cs - 07.07
* Paula || 8cs - 15.07
* Zuzi || 3cs - 21.07
* Abi || 8cs - 21.07
* Ilonka || 13cs - czekamy na owu
Udało się
* Marcowa
piękna lista Abi spadłyśmy na sam dół haha jak my wytrzymamy do 21/07Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Dziewczyny ja Wam powiem moje zdanie... nie testujcie za wcześnie... wiadomo że nie raz z tych bladziochów robią się później puste miejsca... I tylko gorzej się psychicznie później pozbierać... Nie przechodziłam przez coś takiego ale nie wiem jak ja bym to zniosła.... Niby jestem twarda ale czuję że mogłoby coś pęknąć...Ciężko jest wytrzymać do terminu @ ale lepiej się zaskoczyć ładną kreseczką jak u Marcowej no kwestia dzień do dwóch wcześniej Ok może być Tzn. taka jest moja opinia a wiadomo ze każdy zrobi jak uważa
Masz racje jak byłam w pierwszej ciąży to test zrobiłam w 14 dniu po owulacji i wyszły dwie piękne tłuste kreseczki, a beta tylko to potwierdziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:28
Miłosz
Honoratka
-
To samo miałam napisać ze nie wiadomo kiedy a już ponad 40 stron My w sumie to z 5 lat świadomie bez zabezpieczeń korzystaliśmy z życia z podejściem ze jeśli się uda między czasie to fajnie, jeśli nie to też nic strasznego, mamy czas. A teraz już 8 cs. Ale w końcu wyszło szydło z worka czemu cykle są takie jakie są i być może czemu się nie udaje... Że niby ten preparat Solderol ma wspomagać owulację... Rubii jak raz się udało to i drugi uda, kwestia czasu Ale tym razem zakończy się powodzeniem i małym brzdącem przy Was
Rubii lubi tę wiadomość
-
Abi sprawdziłam 2-7 dni, chociaż ja bym celowała bardziej w ten środek czyli właśnie 4-5 dni bo w końcu chodzi też o sprawdzenie żywotności plemników Jeśli Was interesuje ten temat to macie co obejmuje seminogram http://www.andrologia-pta.com.pl/dokumenty/manual.pdf
Hashimoto, Letrox -
Rubii wrote:Marcowa jakie to uczucie wpisac sie na pierwszej stronie ze Ci sie udalo?
-
ABI90 wrote:Dziewczyny ja Wam powiem moje zdanie... nie testujcie za wcześnie... wiadomo że nie raz z tych bladziochów robią się później puste miejsca... I tylko gorzej się psychicznie później pozbierać... Nie przechodziłam przez coś takiego ale nie wiem jak ja bym to zniosła.... Niby jestem twarda ale czuję że mogłoby coś pęknąć...Ciężko jest wytrzymać do terminu @ ale lepiej się zaskoczyć ładną kreseczką jak u Marcowej no kwestia dzień do dwóch wcześniej Ok może być Tzn. taka jest moja opinia a wiadomo ze każdy zrobi jak uważa